Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în lumea sportului! A făcut infarct și a murit după un meci de fotbal cu prietenii

Tragedie în lumea sportului! A făcut infarct și a murit după un meci de fotbal cu prietenii

GALERIE FOTO (2) doliu

Tragedie în lumea sportului! Fostul fotbalist Giani Olteanu a murit la 55 de ani, la doar câteva ore după ce a jucat un meci cu prietenii săi. Familia sportivului este îndurerată, precum și toți cei care l-au cunoscut și au avut ocazia să colaboreze cu el.

Giani Olteanu a făcut infarct și a murit după un meci de fotbal

Giani Olteanu a murit în ziua de 7 martie, la doar câteva ore după ce a jucat un meci de fotbal alături de prietenii săi. Conform primelor ipoteze, un infarct i-a fost fatal. Cea care a făcut anunțul trist a fost soția sa, Iulia Negură.

giani olteanu
Giani Olteanu a murit la 55 de ani în urma unui infarct 

Iulia Negură a anunțat pe pagina personală de Facebook ziua și ora la care va avea loc partenerului său de viațăă, iar cei care l-au iubit pot sosi pentru a-i aduce un ultim omagiu și a-și aminti cu drag despre omul care a fost Iulia Negură.

„Sicriul este depus la domiciliul familiei Negură, Strada Peștera 22, Garnica. Înmormântarea va fi la biserica din Garnica sâmbătă, 11. 03. 2023, la ora 12:00”, a anunțat Iulia Negură.

Giani Olteanu a fost legitimat la FCM Bacău, jucând inclusiv în duelul cu Werder Bremen din Cupa Cupelor, din 1991, și la FC Onești, și se stabilise de mai mulți ani în Neamț. El era căsătorit cu fosta atletă Iulia Negură, multiplă campioană în probele de 5.000 de metri, 10.000 de metri, cros, semimaraton. Din păcata, viața lui Giani Olteanu s-a încheiat la doar 55 de ani, iar un infarct i-a fost fatal. Medicii ajunși de urgență la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Cine este soția lui Giani Olteanu

Iulia Olteanu a fost campionă națională în probele de 5.000 m, 10.000 m, semimaraton și cros. În anii 1990 și în 1991, sportiva a câștigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de Alergare pe Șosea.

În 1993 și în 1994, a obținut, de două ori, aurul la Campionatele Mondiale de Semimaraton cu echipa României, la care se adaugă și medalia de argint din 1994 la individual. De asemenea, de două ori a câștigat medalia de aur la universiadă la 10.000 de metri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini