Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea maneliștilor! Celebrul impresar Ion Petrișor a murit de Covid în închisoare

Doliu în lumea maneliștilor! Celebrul impresar Ion Petrișor a murit de Covid în închisoare

Doliu în lumea maneliștilor! Celebrul impresar Ion Petrișor a murit de Covid, temutul virus pe care l-a luat în închisoare. Teribilul anunții al trecerii îm meființă a fost făcut chiar de fiica acestuia.

Șoc total printre maneliștii care au lucrat cu celebrul Ion Petrișor, pe numele lui adevărat Paul Iova, cunoscut în lumea manelelor și pentru concursurile Miss Piranda, însă și pentru faptele sale mai puțin legale, care l-au dus în spatele gratiilor, acolo unde s-a și stins bolnav de Covid.

Ion Petrişor a murit de Covid

Decesul lui Ion Petrișor a fost anunțat chiar de fiica acestuia, cântăreața Kristiana Rustem, una dintre manelistele momentului, după succesul colaborărilor cu Costel Biju și alți artiști din ultima vreme.

Ca un trăsnet a picat vestea că Ion Petrișor a murit pentru cei cu care celebrul impresar a colaborat. Printre ei se numără și Liviu Puștiu.

”Am auzit vestea urâtă despre tine, nu-mi vine să cred. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața ca pe tatăl meu, ai avut grijă de mine și de mulți colegi de-ai mei! Dumnezeu să te ierte, să te odihnească în pace! Ion Petrișor, nu te voi uita niciodată, ai fost aproape de familia mea și de mine”, a scris și Liviu Puștiu pe Facebook, după aflarea veștii că Ion Petrișor s-a stins.

Și Babi Minune a fost devastat de durere, auzind de moartea lui Ion Petrișor. ”Odihnește-te în pace, suflet bun, nașul meu”, a scris pe rețelele de socializare Babi Minune.

Și Gabi Jianu, unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de videoclipuri de manele a reacționat imediat la aflarea veștii că Ion Petrișor nu mai este în viață, mai ales că regretatul impresar l-ar fi ajutat să cunoască succesul.

”Dumnezeu să te ierte, Ion Petrișor! Un om care de când eram mic mi-a dat startul in muzică , am cunoscut prin el toți lăutarii și numele mari”, este mesajul transmis de Gabi Jianu ca omagiu pentru Ion Petrișor.

Ion Petrișor a fost, în trecut, și impresarul lui Florin Salam. Mai mult decât atât, pe aceea vreme, Ion Petrișor s-a implicat într-un scandal imens cu regretata Denisa Manelista și impresarul de atunci al artistei, Liviu Dovleac.

Fratele lui Ion Petrișor a murit tot de Covid

Familia lui Ion Petrișor a mai primit o lovitură grea pe timp de pandemie. În urmă cu doar o lună, fratele lui Ion Petrișor, Șoni Iova, a murit tot de Covid. La priveghiul bărbatului au luat parte mai mulți artiști din lumea bună a manelelor.

Chiar și ultima postare făcută de Ion Petrișor pe rețelele de socializare se leagă de durerea suferită în urma pierderii fratelui său. Pe numele său adevărat Paul Iova, celebrul impresar i-a cerut atunci scuze regretatului său frate în cazul în care ar fi greșit față de el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: