Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea muzicii! A murit un cunoscut interpret de manele: „Ai plecat să cânți printre îngeri”

Doliu în lumea muzicii! A murit un cunoscut interpret de manele: „Ai plecat să cânți printre îngeri”

Tragedie fără margini în lumea muzicii! Unul dintre cei mai apreciați interpreți de manele, Marius Țepeligă, a încetat din viață. Plecarea sa lasă un gol imens în industria muzicală, iar colegii și fanii își exprimă profundul regret și tristețea pentru această pierdere devastatoare.

Doliu în lumea muzicii

Marius Țepeligă, cunoscut pentru talentul său incontestabil și prezența sa carismatică pe scenă, a fost unul dintre cei mai iubiți interpreți din lumea manelelor. Vestea trecerii sale a fost însoțită de un val de condoleanțe și mesaje de dragoste din partea fanilor și a colegilor din industria muzicală.

„Dumnezeu să te odihnească! Condoleanțe familiei”,

„Ai plecat să cânți printre îngeri! Dumnezeu să te aibă în pază, Marius Țepeligă Prea devreme ai plecat dintre noi”,

„Dumnezeu să-l ierte, condoleanțe familiei! Prea devreme ai plecat, om bun”,

„Multă putere Andreea Neagoe, trebuie să fii puternică pentru copiii voștri. Dumnezeu să-l odihnească în pace”m

„Nu pot să cred! Condoleanțe familiei și multă putere”, sunt o parte din mesajele scrise de oameni pe Facebook.

Apreciat atât pentru abilitățile sale muzicale remarcabile, cât și pentru personalitatea sa caldă și generoasă, Marius Țepeligă va rămâne în inimile celor care l-au cunoscut și l-au iubit. Mesajele de condoleanțe și recunoașterea talentului său au curs din toate colțurile lumii, ilustrând impactul său profund în comunitatea artistică.

„A fi artist nu este de-ajuns doar să cânți! A fi artist sunt lucruri cu care trebuie să te naști! Trebuie să ai bunătate în inimă, emoție, transmisie, credință în Dumnezeu, voință, răbdare, ambiție”, a scris Costel Biju pe social media.

În ciuda luptei sale împotriva unei boli grave, Marius Țepeligă a rămas o sursă de inspirație pentru mulți, menținându-și optimismul și credința neclintită în timpul acestor momente dificile. Dragostea și devotamentul său pentru muzică au fost întotdeauna evidente în fiecare notă interpretată, iar moștenirea sa va continua să răsune în inimile celor care au avut privilegiul să-l asculte și să-l admire.

Pe lângă contribuția sa la scena muzicală, Marius Țepeligă a fost și un om dedicat familiei sale, fiind căsătorit și având doi copii. Pierderea sa lasă un gol imens în viața celor dragi, iar gândurile și rugăciunile sunt îndreptate către aceștia în aceste momente dificile.

Marius Țepeligă a pierdut lupta cu boala

Costel Biju a emis un apel disperat în momentul în care Marius Țepeligă a fost internat în spital și a necesitat urgent sânge. Artistul de muzică de petrecere a cerut sprijinul urmăritorilor săi pentru a veni în număr mare la Spitalul Floreasca din Capitală, la momentul respectiv:

„Prieteni dragi, m-am interesat pentru donarea de sânge a colegului și totodată prietenul nostru, Marius Tepeliga. Toate centrele sunt închise, însă am primit informația că la Floreasca este singurul spital care poate primi sânge pentru Marius.

Ne vedem cu toții la prima oră, începând cu ora 06:00”, scria Costel Biju pe rețelele de socializare la momentul respectiv.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: