Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea muzicii! Un artist celebru a murit imediat după concert

Doliu în lumea muzicii! Un artist celebru a murit imediat după concert

Doliu în lumea muzicii!

Doliu în lumea muzicii! Un cântăreț celebru a murit la scurt timp după ce a susținut un concert a zeci de mii de oameni. Moartea sa a intrat în atenția tuturor, iar oamenii legii au deschis o anchetă pentru a afla cu certitudine ce s-a întâmplat.

Doliu în lumea muzicii! Un artist celebru a murit imediat după concert

Doliu în lumea muzicii internaționale. KK, un cântăreț de la Bollywood, în vârstă de 55 de ani, a încetat din viață. Artistul a murit l-a scurt timp după ce a susținut un concert în fața a zeci de mii de oameni. KK, pe numele real său real Krishnakumar Kunnath a murit marți seara, în jurul orelor 22.30. Cântărețul a fost transportat de urgență de la hotelul unde era cazar, către spital. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul. Multă lume este șocată de moartea artistului și se întreabă ce s-a întâmplat cu el.

Oamenii legii au deschis pe loc o anchetă pentru a analiza circumstanțele în care s-a petredcut totul, dar și ce a dus la o astfel de tragedie. În timp ce medicii iau în calcul ca și cauză a decesului artistului KK un stop cardiac, anchetatorii și polițiștii anchetează asupra posibilității unui deces din cauze ne-naturale, asta după ce a fost găsit cu rana la față. Apropiații sunt îndurerați, cât și cei care l-au cunoscut și au fost la concertele lui de-a lungul timpului.

Melodiile sale au fost folosite în cinema, fiind interpretate play-back de actori. Printre succesele sale din anii 2000 se regăsesc piese ca „Aankhon Me Teri” din filmul „Om Shanti Om”, sau „Khuda Jaane” din filmul „Bachna Ae Haseeno”. Moartea sa prematură i-a determinat pe internauți să posteze mii de omagii pe rețelele de socializare. “Cântecele sale ilustrează o amplă paletă de emoţii care inspirau oamenii de toate vârstele”, a scris pe Twitter premierul indian, Narendra Modi, în timpul ce fanii artistului au umplut reţeaua Instagram cu mesaje de condoleanţe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: