Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea sportului! A murit unul dintre cei mai mari piloți de raliu

Doliu în lumea sportului! A murit unul dintre cei mai mari piloți de raliu

Doliu în lumea sportului! A murit unul dintre cei mai mari piloți de raliu. Iată detaliile!

Ken Block, unul dintre cei mai mari piloți de raliu, s-a stins din viață într-un accident de snowmobil

Ken Block a murit în urma unui accident cu snowmobilul în Wasatch County, Utah, la vârsta de 55 de ani. Inițial, Hoonigan Industries, compania lui Block, a emis o declarație care a confirmat vestea devastatoare:

„Cu mare regret putem confirma că Ken Block a decedat astăzi într-un accident de snowmobile”, a declarat Hoonigan pe Instagram.

„Ken a fost un vizionar, un pionier și o icoană. Și, cel mai important, un tată și un soț. Ne va fi incredibil de dor de el”.

Ken Block, carieră colosală de raliu

Block și-a început cariera de raliu în 2005, dar videoclipurile sale incredibile de pe YouTube Gymkhana au fost cele care l-au propulsat cu adevărat în celebritatea sidefară. Adunând sute de milioane de vizualizări cu mașini, trasee și cascadorii din ce în ce mai trăsnite, videoclipurile Gymkhana vor fi contribuit la inspirarea unei generații de pasionați de benzină.
Block a fost, de asemenea, co-fondator al mărcii DC Shoes și „Hoonigan șef la comandă” la compania sa Hoonigan Industries și la Hoonigan Racing Division. El a concurat în rallycross, WRC, raliuri clasice, X Games și în multe alte discipline de motorsport.

O declarație a biroului șerifului din comitatul Wasatch a precizat:

Pe 2 ianuarie 2023, în jurul orei 14:00, Centrul 911 din comitatul Wasatch a primit un apel care raporta un accident de snowmobil în zona Mill Hollow. Search and Rescue, împreună cu forțele de ordine de la biroul șerifului din comitatul Wasatch, Utah State Parks și US Forest Service au oferit informații:

„Șoferul, Kenneth Block, un bărbat în vârstă de 55 de ani din Park City, Utah, conducea un snowmobil pe o pantă abruptă, când snowmobilul s-a răsturnat, aterizând peste el. A fost declarat decedat la fața locului în urma rănilor suferite în accident.”

Prietenul lui Block și colegul său, comerciantul de drifturi Vaughn Gittin Jr. a declarat:

„Voi prețui pentru totdeauna cei aproape 20 de ani de prietenie și distracție în întreaga lume pe care i-am împărtășit bucurându-ne de pasiunile noastre. Voi fi mereu recunoscător pentru inspirația constantă, oportunitățile și sfaturile pe care mi le-ai oferit. Îți mulțumesc pentru ceea ce ai adus în lume, care a creat atât de multe zâmbete și a inspirat mase, totul în timp ce erai un tată dur. Dragoste și respect pentru întreaga familie Block.”

Sursa foto: timesnownews.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: