Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea sportului de performanță. Una dintre cele mai mari sportive din lume s-a stins la doar 36 de ani

Doliu în lumea sportului de performanță. Una dintre cele mai mari sportive din lume s-a stins la doar 36 de ani

GALERIE FOTO (5) Zilele în care pomenirea celor morți este interzisă

Una dintre cele mai mari sportive din lume, Cintia Goldani, a murit la doar 36 de ani, lăsând în urmă o comunitate devastată și o carieră impresionantă în culturism. Campioana braziliană, cunoscută pentru performanțele sale remarcabile și pentru dedicația sa neobosită, a fost diagnosticată cu o boală gravă care, în urma complicațiilor, a dus la decesul său prematur.

Moartea Cintiei Goldani la doar 36 de ani este o pierdere imensă pentru lumea sportului și pentru toți cei care au cunoscut-o și au admirat-o. Viața ei, deși scurtă, a fost plină de realizări și a lăsat o amprentă de neșters asupra comunității de fitness.

Anunțul șocant al morții

Cintia Goldani, una dintre cele mai cunoscute culturiste din Brazilia, a decedat la doar 36 de ani. Vestea tragică a fost confirmată de organizatorii concursului Musclecontest Brazil, unde Cintia era așteptată să participe. Cu doar câteva zile înainte de moarte, sportiva își anunțase fanii că se pregătea intens pentru o competiție de fitness, postând imagini pline de viață pe rețelele sociale.

„Cu multă durere și tristețe, vă informăm de dispariția sportivei profesioniste Cintia Goldani, survenită în urma complicațiilor unei pneumonii. Cintia era un înger pe Pământ, iar Dumnezeu a avut nevoie de întăriri în Cer. Nu va fi uitată niciodată de familia MulscleContest.”, a fost mesajul transmis chiar de organizatorii evenimentului la care aceasta urma să participe.

Cauza reală a decesului

Iubitul Cintiei Goldani, și el culturist, a dezvăluit că sportiva a murit din cauza unei bacterii care i-a atacat plămânii. Această infecție severă a dus la complicații care, în cele din urmă, i-au fost fatale. Aceasta revelație a adus și mai multă durere în rândul celor care o cunoșteau și o admirau pe Cintia, subliniind cât de fragilă poate fi viața chiar și pentru cei mai puternici dintre noi.

Șoc septic, sepsis pulmonar și pneumonie bacteriană. Acestea au fost cauzele, nu o embolie nedovedită sau alte ciudățenii despre care au mai vorbit ei.”, a declarat culturistul.

Mesajele de adio

Moartea subită a Cintiei a șocat întreaga comunitate sportivă și fanii din întreaga lume. Inițial, s-a speculat că sportiva a decedat din cauza unei embolii pulmonare, o afecțiune care poate apărea în urma exercițiilor intense cu greutăți. Cu toate acestea, familia și apropiații au infirmat acest zvon, aducând lumină asupra adevăratei cauze a morții. Admiratorii și colegii de breaslă și-au exprimat regretul și au transmis mesaje emoționante în memoria Cintiei. Inclusiv iubitul ei a publicat ultima imagine cu ea în viață, însoțită de un mesaj emoționant care a răscolit inimile tuturor celor care l-au citit.

„S-a terminat. Ai plecat! Cei mai buni prieteni ai tăi și familia au venit să-și ia rămas-bun. A fost frumos! Cintia nu a fost din această lumea, ea a aparținut lui Dumnezeu. Nu știa ce înseamnă lăcomia, invidia, ura, resentimentele sau alte lucruri care fac ăarte din imperfecțiunile omenești. Ea a fost superioară! A fost plămădită din dragoste pură! Ești lângă Dumnezeu acum. Îți mulțumesc pentru tot, îngerul meu!”, este mesajul îndurerat transmis de iubitul Cintiei pe rețelele de socializare.

O viață dedicată performanței

Cintia Goldani a făcut furori în lumea culturismului nu doar prin greutățile impresionante pe care le ridica, dar și prin dedicarea sa față de antrenamente și competiții. De-a lungul carierei sale, a participat la numeroase concursuri, câștigând premii și recunoaștere internațională. Determinarea și perseverența sa au fost întotdeauna evidente, iar moștenirea sa va continua să inspire viitoarele generații de sportivi.

Viața și cariera Cintiei ne oferă lecții valoroase despre dedicare, perseverență și importanța sănătății. Deși a fost o sportivă de elită, tragica sa moarte ne amintește cât de important este să acordăm atenție sănătății noastre și să căutăm ajutor medical atunci când este necesar. Comunitatea sportivă își va aminti de Cintia nu doar pentru realizările sale, ci și pentru spiritul său neobosit și pasiunea pentru fitness.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: