Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea sportului! Unul dintre cei mai iubiți luptători s-a stins subit la 36 de ani

Doliu în lumea sportului! Unul dintre cei mai iubiți luptători s-a stins subit la 36 de ani

GALERIE FOTO (2) lumanari

Lumea sportului este mai săracă! Lumea wrestlingului este zguduită de veștile triste privind trecerea în neființă a fostului campion WWE, Bray Wyatt, la vârsta de 36 de ani. Cunoscut sub numele său real, Windham Rotunda, sportivul a părăsit această lume într-un mod neașteptat, conform anunțului făcut de World Wrestling Entertainment (WWE), după cum relatează agenția The Associated Press.

Doliu în lumea sportului! Unul dintre cei mai iubiți luptători de wrestling a murit

Astfel, un sentiment de tristețe profundă învăluie comunitatea wrestlingului. Admiratorii sunt copleșiți de durere în urma veștii că fostul campion WWE, Bray Wyatt, a trecut în neființă la vârsta de 36 de ani! Se pare că dispariția sa a survenit în mod brusc, cu toate că detalii referitoare la cauza exactă a decesului lui Bray Wyatt nu au fost comunicate de către reprezentanții WWE până la această oră.

„WWE a aflat cu tristețe că Windham Rotunda, cunoscut ca Bray Wyatt, s-a stins din viață, joi, 24 august, la vârsta de 36 de ani. Cunoscut pentru performanțele sale captivante și prezența incredibilă pe ring, Wyatt a fost un superstar definitoriu pentru generația sa. WWE transmite condoleanțe familiei lui Rotunda, prietenilor și fanilor”, au precizat reprezentanții WWE.

Plecarea timpurie din această lume a fostului campion l-a șocat profund și pe Dwayne Johnson, cunoscut anterior ca un luptător în wrestling. El și-a exprimat tristețea printr-un mesaj emoționant publicat pe platformele de socializare.

wyatt
Bray Wyatt

„Mi s-a frânt inima după ce am aflat despre vestea morții lui Bray Wyatt. Întotdeauna am avut un respect și o dragoste extraordinară pentru el și familia Rotunda. Mi-au plăcut prezența, reclamele, luptele din ring și legătura sa cu universul WWE. Un personaj unic cool și grozav, ceea ce este greu de creat în lumea noastră nebună a wrestlingului profesionist. Încă sunt cu gândul la pierderea unui campion, a lui Terry Funk ieri și acum a lui Bray astăzi”, a scris actorul Dwayne Johnson, fost luptător de wrestling.

Pasiunea pentru wrestling circula în familia lui Bray Wyatt

Wyatt, cunoscut și ca Fiara”, a devenit campion WWE în anul 2017. Ultimul său meci televizat a avut loc la Royal Rumble în 2023. A fost fiul lui Mike și Stephanie Rotunda și a fost parte dintr-o familie cu rădăcini adânci în lumea wrestlingului.

Din familie au făcut parte figuri ilustre precum bunicul său, Robert Deroy Windham (cunoscut ca Blackjack Mulligan), tatăl său și doi unchi (Barry și Kendall Windham), toți luptători consacrați în WWE. În plus, bunicul său a excelat în fotbalul american în timpul studiilor universitare la UTEP și a evoluat și pentru echipa New York Jets.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: