Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în medicină! Un celebru doctor s-a stins din viață la numai 57 de ani

Doliu în medicină! Un celebru doctor s-a stins din viață la numai 57 de ani

GALERIE FOTO (2)

Dr. Cioflan Emil Horia, un distins profesionist în domeniul obstetricii-ginecologiei și una dintre figurile de referință în Europa, a părăsit această lume la vârsta de 57 de ani. Cu o vastă expertiză în chirurgia robotică, chirurgia oncologică ginecologică, chirurgia laparoscopică și histeroscopică, doctorul Horia Cioflan a lăsat o amprentă semnificativă în comunitatea medicală din România. Vestea tragică a trecerii sale la cele veșnice a adus o adâncă tristețe și doliu în rândul colegilor, pacienților și a comunității medicale în general.

Originar din comuna Padeș, județul Gorj, doctorul Cioflan și-a câștigat respectul și prestigiul prin abilitățile sale remarcabile în domeniul obstetricii-ginecologiei. Recunoscut ca unul dintre cei mai buni specialiști din acest domeniu pe întregul continent, el a fost o sursă constantă de inspirație pentru tinerii medici și o forță motrice în îmbunătățirea practicii medicale în România.

Dr. Cioflan Emil Horia a murit la 57 de ani

Cu toate acestea, vestea tragică a decesului său a fost un șoc pentru comunitatea medicală. Conform informațiilor neconfirmate încă de către familia sa, se pare că doctorul Cioflan a suferit un infarct în propriul său cabinet, punând capăt unei vieți dedicate salvării altora. De atunci, el a fost în comă, iar speranțele pentru o minune s-au dovedit a fi în zadar.

„Vestea tristă primită în acest început de an a fost trecerea la cele veșnice a domnului doctor HORIA CIOFLAN. A fost unul dintre cei mai buni medici ai României, care a salvat sute de mii de pacienţi din situaţii extrem de grave.

Domnul doctor Horia a răspuns tot timpul la solicitarea noastră, mereu dispus să ne ajute de câte ori sunam de aici, din Cloșani pentru cineva, pentru un apropiat, pentru o rudă, auzeam o voce caldă: «Da dragă, să vină mâine la mine, nicio problemă».

Avea o disponibilitate fantastică pentru consăteni și nu numai. A fost un om foarte bun, care iubea oamenii și natura, plin de viață, bun la suflet și veșnic vesel. Așa o să mi-l amintesc mereu pe doctorul Horia Cioflan. Dumnezeu să-l odihnească!“, a transmis pe pagina sa de socializare fostul primar al comunei Padeș, Antonie Serafim.

Desigur, dr. Horia Cioflan nu a fost doar un medic de succes, ci și un om dedicat și iubit de familie. În aceste momente dificile, gândurile și rugăciunile se îndreaptă către familia îndurerată, care a pierdut nu doar un medic excepțional, ci și un părinte devotat.

Mama medicului a murit în ziua înmormântării fiului său

Pentru a amplifica și mai mult tragedia, mama medicului Horia Cioflan, medicul Ștefania Cioflan, a trecut și ea în neființă în aceeași zi cu înmormântarea fiului său. Această dublă lovitură devastatoare a adus o adâncă durere familiei, iar comunitatea înregistrează o pierdere greu de înțeles.

„Cum să înțelegi că mama lui, dna Dr pediatru Ștefania Cioflan, a murit în ziua în care îi era înmormântat băiatul???!!! Nu a putut duce durerea, era de o blândețe ieșita din comun, a spus de la primul infarct să i se ia inima din piept pentru băiatul ei, oricum ea va muri, dacă el moare. MAMĂ…..iar Horia era copia ei fidelă: blând, senin, mereu pus pe glume, profesionist, cu mare har în a vindeca….tare dragi îmi erau și îmi vor fi…”, a spus Iuliana Niță pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: