Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în presa din România. Antoaneta Etveș s-a stins din viață

Doliu în presa din România. Antoaneta Etveș s-a stins din viață

Jurnalista Antoaneta Etveș

Jurnalista Antoaneta Etveș s-a stins din viață pe un pat de spital din București. În urmă cu o lună aceasta a suferit un atac cerebral, dar recuperarea a fost imposibilă.

Jurnalista Antoaneta Etveș s-a stins din viață

Antoaneta Etveș a fost internată la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni în urmă cu o lună după ce suferise un atac cerebral, iar după 41 de zile în care a zăcut pe patul de spital, aceasta s-a stins din viață.

Antoaneta a făcut parte din echipa de redactori din cadrul ziarului Evenimentul Zilei, a scris pentru România Curată, Centrul pentru Jurnalism Independent, Realitatea Cațavencu Media Group și cotidianul.ro.

Jurnalista era căsătorită cu Ciprian Mailat, fost redactor-șef al revistei Capital și aveau împreună un băiat de 11 ani.

Când apropiații jurnalistei sperau ca aceasta să își revină și să se întorcă la familia sa, soțul Antoanetei a fost cel care a anunțat trista veste pe rețelele de socializare.

Mesajul dureros al soțului jurnalistei

Ciprian Mailat a postat un mesaj trist și plin de durere pe rețelele de socializare în memoria soției sale, care s-a stins după 41 de zile în care a luptat pentru viața sa.

Viața pe pământ pentru Sorina Antoaneta s-a sfârșit. Eu, Ciprian, soțul ei, încerc să vă trimit câteva gânduri, pe care Antoaneta, din păcate, nu a mai reușit să vi le transmită: Iubiți viața! Iubiți copiii! Iubiți marea, cireșele și toate lucrurile frumoase care ne aduc bucurii. Fericirea e doar la un pas distanță: un simplu gest, o vorbă bună pot schimba viața unui om. A sări în ajutorul cuiva este un lucru firesc, omenesc. Viața e prea frumoasă să stăm supărați. Bucurați-vă de ea și faceți tot ce vă place. Am iubit oamenii și presa. Vă mulțumesc tuturor pentru clipele și momentele trăite. Dacă v-am supărat cu ceva, vă rog să mă iertați. Eu o să rămân aceeași Antoaneta Etveș, o sa continui să vă ajut și să vă informez cu tot ce pot dintr-un alt loc. Sper să ne vedem cu bine în viața veșnică. Mă alătur Iulianei și celorlalți colegi care s-au dus la Domnul. Voi fi alături de mama și de toți oameni dragi care ne-au părăsit.”, a scris Ciprian Mailat pe pagina de Facebook a artistei.

Antoaneta era apropiată cu Fluturica, jurnalista Iuliana Gătej care s-a stins din viață în 2015, în urma unui accident rutier. Acesta posta deseori fotografi cu prietena ei și cu mama sa, care a decedat și ea.

Trupul neînsuflețit al redactorului va fi depus, marți, la Biserica Daniil Sihastru, din cartierul Berceni, din Capitală, iar miercuri aceasta va fi dusă spre Blaj, județul Alba, orașul în care aceasta s-a născut. Înmormântarea va avea loc joi, 11 iunie, la Blaj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: