Redactia.ro
Home » Monden » Veste tristă, în presa din România. Cine este jurnalista Dana Dobre, care a murit în urma unei boli necruțătoare

Veste tristă, în presa din România. Cine este jurnalista Dana Dobre, care a murit în urma unei boli necruțătoare

Jurnalista Dana Dobre

Presa din România este în doliu, după moartea jurnalistei Dana Dobre. Aceasta a pierdut lupta cu o boala cruntă, iar decesul ei a lăsat un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o.

Jurnalista Dana Dobre a decedat la vârsta de 56 de ani

Dana Dobre a fost jurnalistă la România Liberă, unde a lucrat timp de mulți ani. Anunțul trist a fost făcut de una dintre prietenele acesteia.
Jurnalista s-a luptat ani de zile cu o boală cruntă și anume cancerul pulmonar. Ea a încercat să învingă boala, dar fără șanse de izbândă. Într-un final, această maladie fără leac a luat-o pe Dana Dobre de lângă cei dragi.

Din păcate, azi-noapte, Dana, colega și prietena noastră de la jurnalul România Liberă, ne-a părăsit. Știam că o să se întâmple, dar niciodată nu ești pregătit să pierzi pe cineva drag. Măcar am sufletul împăcat că ea știa cât de mult o iubesc, că este în rugăciunile mele și doar regret că nu a mai avut puterea să mergem împreună într-un loc plin de pace și speranță. Drum lin spre Lumină, prietenă dragă și Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris prietena jurnalistei, pe pagina sa de Facebook.

Dana Dobre a murit din cauza cancerului pulmonari

Ce este chiar mai trist este faptul că Dana Dobre își așteapta sfârșitul, pentru că știa că boala îi va lua viața. Aceasta a trimis un mesaj sfâșietor, în care le mulțumea celor care i-au fost alături în clipele grele, dar și în cele mai puțin grele.

„Dragilor,textul asta l-am scris cu speranța că nu va fi nevoie de el prea curând. Însă, așa o mare sfârșeală s-a abătut peste mine, încât mi-a închis ochii, mi-a descătușat sufletul și mi-a liniștit definitiv durerea. Va las aici zâmbete și mulțumiri pentru întâlnirea cu fiecare dintre voi. Am fost o norocoasă, pentru că am întâlnit doar oameni minunați, care m-au purtat cu drag în suflet, în amintiri. Nu știu dacă acolo unde voi ajunge va fi departe tare de lumea din care am plecat, dacă va există dor, dar cred cu tărie că vor există chipuri și energii pe care le voi purta cu mine. Pentru ultima dată, mă înclin în față voastră și va mulțumesc fiecăruia în parte pentru întâlnirea noastră vremelnică, dar memorabilă”, a spus Dana Dobre.

Jurnalista s-a stins din viața la vârsta de doar 56 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: