Redactia.ro
Home » Sport » Novak Djokovic, amintiri triste din copilărie! ”Știu cât de greu se câștigă banii. Tata a pus pe masă 10 mărci. Era tot ce avea”

Novak Djokovic, amintiri triste din copilărie! ”Știu cât de greu se câștigă banii. Tata a pus pe masă 10 mărci. Era tot ce avea”

Novak Djokovic, avere,

Are milioane de euro în cont, dar viața liderului mondial nu a fost mereu lipsită de griji. Novak Djokovic a crescut într-o familie modestă și a învățat să aprecieze de mic valoarea banului.

Într-un interviu recent acordat celor de la Tennisworldusa, Novak Djokovic a povestit despre copilăria sa. Nu a fost o perioadă ușoară pentru sârb. A făcut eforturi uriașe pentru a ajunge unde este astăzi. Djokovic a povestit un episod trist, dar care l-a făcut să realizeze cât de greu se câștigă banii.

”Am învățat foarte multe lucruri esențiale de la părinții mei. M-au făcut să realizez cât de important este că conștientizezi și să calculezi foarte bine cât cheltuiești și câți mai încerci să pui deoparte. Au contat mult și circumstanțele în care am crescut, îmi aduc aminte de un moment în care tata a pus pe masă 10 mărci. Știam cu toții că aia era tot ce aveam. Perioada aceea mi-a oferit o lecție importantă de educație financiară. M-a învățat cât de greu este să câștigi banii și cât de mult trebuie să muncești. Am învățat că banii îți pot oferi doar o viață liniștită, nu fericire”, a declarat Novak Djokovic, conform Tennisworldusa.

Djokovic are o avere estimată la 200 milioane de dolari

Actualul lider mondial a strâns o avere impresionantă doar din tenis. La această sumă se adaugă și contractele de publicitate. În 2016, Novak Djokovic a devenit primul jucător de tenis care adunase peste 100 de milioane de dolari doar din premii. Acesta a câșigat 17 tituluri la turneele de Grand Slam.
După mai bine de două luni, Djokovic a revenit la antrenamente. Se pregătește la clubul de tenis Puente Romano din Marbella. El este ajutat de fratele său, Mirko şi a jucătorului spaniol Carlos Gomez-Herrera. Potrivit noilor norme nu poate folosi decât terenurile de tenis. Nu are acces la vestiare sau dușuri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

☄️☄️☄️

O postare distribuită de Novak Djokovic (@djokernole) pe

Etichete: