Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în PRO TV! A murit după ce a luptat cu o boală nemiloasă

Doliu în PRO TV! A murit după ce a luptat cu o boală nemiloasă

GALERIE FOTO (2)
Doliu în Pro TV, doliu în echipa „Visuri la cheie”. Simona Pătraș, căreia echipa „Visuri la cheie” i-a oferit un nou început în prima ediție a sezonului 8 al emisiunii de la Pro TV, a murit, vineri, 5 august 2022.

Doliu în PRO TV! A murit după ce a luptat cu o boală nemiloasă

„Anul trecut ne întâmpina cu lacrimi de bucurie și emoție, în ciuda bolii nemiloase care o măcina. Acum trebuie să ne luăm rămas bun de la ea, cu o durere care nu se va stinge curând. Simona Pătrașc, căreia echipa „Visuri la cheie”

i-a oferit un nou început în prima ediție a sezonului 8 al emisiunii, s-a stins din viață. Echipa emisiunii „Visuri la cheie” transmite condoleanțe familiei îndurerate. Odihnește-te în pace, Simona!”, este mesajul postat de Facebook de echipa „Visuri la cheie„.

sursa foto: Facebook/Visuri la cheie

Doliu în PRO TV! A murit după ce a luptat cu o boală nemiloasă

„Simona Pătraș, azi în vârstă de 18 ani, a fost numită de medicii de la Marie Curie „cel mai curajos și mai optimist copil” din câți au văzut. În 2015, viața ei a luat o turnură neașteptată, când i s-a descoperit o tumoare agresivă, care îi amenința viața.

Țesutul bolnav a fost înlăturat chirurgical și se părea că pericolul o ocolise. N-a fost așa. În 2018 a primit vestea că trebuie să renunțe la un picior, pentru a îndepărta orice risc de boală. Dar cancerul are alte mijloace pentru a se infiltra în viața noastră.

Cu un picior amputat și cu dureri greu de suportat, Simona și-a propus să râdă bolii în față și să-și trăiască toate zilele cât mai optimist cu putință. Așa au cunoscut-o arhitecții de la „Visuri la cheie”, chemați în ajutorul familiei sale pentru renovarea casei. În urmă cu opt ani,

mama Simonei și tatăl vitreg au vândut garsoniera în care locuiau și au început să construiască o casă. De atunci, nu au reușit să amenajeze decât două camere, în viitorul garaj al casei. Acolo stau cu toții. Cheltuielile familiei cu boala necruțătoare a Simonei i-au determinat să pună pe pauză proiectul de casă”, a fost povestea prezentată anul trecut de Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: