Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în România: Un cunoscut om de afaceri s-a sinucis

Doliu în România: Un cunoscut om de afaceri s-a sinucis

afaceri

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Iași s-a sinucis. Bărbatul și-a încheiat socotelile cu viața, aruncându-se de la etaj.

Mihai Chichirau, de 69 de ani, era specialist în sănătate și securitate în muncă, foarte apreciat în mediul de afaceri din Iași. Deși afacerea îi mergea bine, a ales să-și pună capăt zilelor.

Tragedia s-a petrecut marți dimineață, în jurul orei 9:30. Atunci, directorul unei alte firme a sunat la 112 și a cerut ajutor după ce un bărbat a căzut de la etaj, chiar în curtea firmei pe care o administrează, potrivit bzi.ro.

Imediat la fața locului a ajuns un echipaj medical care l-a găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă rănile pe care bărbatul le-a suferit în zona capului au fost extrem de grave. Aceștia i-au declarat decesul.

Cazul de la Caracal. Mama Luizei Melencu a ajuns în culmea disperării

Polițiștii ieșeni au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că un bărbat ar fi căzut de la etaj. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea întregii situații de fapt. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie.

Surse din cadrul anchetei au precizat că Mihai Chichirau se afla sub tratament antidepresiv.