Redactia.ro
Home » Știri » Doliu la Opera din Iași. Mezzosoprana Gabriela Rîmbu a încetat din viață

Doliu la Opera din Iași. Mezzosoprana Gabriela Rîmbu a încetat din viață

Gabriela Rîmbu a încetat din viață

Doliu la Opera din Iași. Vești triste pentru artiștii din județul Iași. Reprezentanții Operei Naționale Românești au transmis că mezzosoprana Gabriela Rîmbu a murit. Artista cânta în cor de mai bine de 30 de ani. Care a fost cauza morții?

Doliu la Opera din Iași. Mezzosoprana Gabriela Rîmbu a încetat din viață

Doliu la Opera din Iași. Vestea trecerii în neființă a Gabrielei Rîmbă a fost anunțată pe pagina de Facebook a Operei Naționale Române din Iași. Artista se afla în cor de mai bine de trei decenii.Tragedia a a avut loc la o zi de repetiții, iar cei care au cunoscut-o sunt șocați de dispariția sa. „Stimați spectatori, După o zi plină de repetiții, avem o veste cutremurătoare. Colega noastră Gabriela Rîmbu, mezzosoprană în Corul Operei ieșene de mai bine de trei decenii, s-a stins astăzi din viață.Cu imensă durere transmitem condoleanțe familiei! Va rămâne veșnic în amintirea noastră. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, arată postarea ONRI.

Trupul neînsuflețit al mezzosopranei a fost depus la Capela Casa Funerară Drăgan, iar luni, 13 septembrie, artista va fi înmormântată la Cimitirul “Sfântul Vasile”, de la ora 13:00. Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei va petrecere două ore în foaierul Operei din Iași. „Luni, 13 septembrie, între orele 9:00 și 11:00, Gabi va fi depusă în foaierul Operei, urmând a fi înmormântată la Cimitirul “Sfântul Vasile” (șos. Tudor Neculai, nr.26), de la ora 13:00”, arată mesajul postat de reprezentanții Operei Naționale Române Iași.

La sfârșitul anului trecut, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a stins din viață, dar moartea sa rămâne în continuare un mister. Artista a ajuns la spitalul de Neurochirurgie pe 9 mai 2020, după ce ar fi căzut pe scările casei sale. Medicilor li s-au părut suspecte loviturile grave suferite de aceasta și au alertat autoritățile. Maria Macsim Nicoară avea leziuni grave la cap, torace și coloană. Mezzosoprana a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale, iar starea sa de sănătate părea să se îmbunătățească. Din nefericire, Maria Macsim Nicoară s-a stins din viață la șapte luni de la evenimentul tragic. „Cert este ca atunci când s-a întâmplat tragedia, s-a intervenit foarte târziu, după opt ore şi asta nu din vina medicilor. Până acum ne-am ocupat de sănătatea sorei noastre Marinela, de acum ne vom ocupa de amintirea ei, dar şi de a face lumina în acest caz”, declarau rudele femeii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: