Redactia.ro
Home » Știri » Doliu național! A murit soția fostului președinte

Doliu național! A murit soția fostului președinte

GALERIE FOTO (2) Doliu național! A murit soția fostului președinte

Doliu național! A murit soția fostului președinte. S-a stins din viață soția primului președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur. Anunțul a fost făcut de deputații din Parlamentul Independeței, care au transmis un mesaj de condoleanțe.

Doliu național! A murit soția fostului președinte

Soția fostului președintel al Moldovei, Mircea Snegur a murit pe 23 decembrie, la vârsta de 82 de ani. Fosta prima Doamnă a Republicii Moldovei a fost răpusă de o boală cruntă. Deputații din Parlamentul Independenței au anunțat trista veste și au transmis un mesaj de condoleanțe.

„La ceas de grea încercare, deputații din Parlamentul Independenței sunt alături de Mircea Snegur, primul Președinte al Republicii Moldova. Președinte de Onoare al Asociației Obștești „Parlamentul-90”. Și exprimă sincere și profunde condoleanțe în legătură cu decesul soției sale Georgeta Snegur. Soție grijulie și fidelă, mamă a doi copii de excepție. Doamna Georgeta Snegur a muncit toată viața în sfera ocrotirii sănătății. Fiind de gardă și de prim ajutor la sănătatea a sute și mii de oameni simpli. Din păcate, o boală nemiloasă a răpit-o chiar pe Domnia sa de lângă cei apropiați”. Au transmis deputații moldoveni într-un comunicat,informează unimedia.md.

Georgeta Snegur a fost Prima Doamnă a Republicii Moldova timp de șapte ani, fiind soția primului Președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur. Georgeta Snegur era de origine rusă, iar de specialitate era asistentă medicală.

Cei doi au împreună doi copii, Vitalie și Natalie. Fiica, Natalia Gherman, este fosta ministră a Afacerilor Externe și Integrării Europene și viceprim-ministră a Republicii Moldova.

Citeste si:Uite ce a făcut un fermier cu un inel pierdut de 15 ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini