Redactia.ro
Home » Monden » Doliu pe scena muzicii românești. Un membru fondator al trupei Vama Veche a murit

Doliu pe scena muzicii românești. Un membru fondator al trupei Vama Veche a murit

GALERIE FOTO (2)

Traian Bălănescu, unul din membrii fondatori ai trupei rock, Vama Veche a murit. Tristul anunț l-a făcut actorul Ovidiu Niculescu pepagina personală de facebook. Mesajul prin care a anunțat vestea cutremurătoare este emoționant.

A murit Taian Bălănescu

Actorul, Ovidiu Niculescu a dat vestea ce a întristat o lume întreagă. Unul din membrii trupei Vama Veche a încetat astăzi din viață. Postarea a strâns zeci de comentarii în care fanii Vamei îi exprimă durerea.

“Uneori așa îmi vine să urlu la cer când răpește oameni speciali și talentați înainte de vreme! E îngrozitor! A murit Bălănescu Traian al nostru! E cea mai cumplită dimineață. Traiane, așa ceva nu se face dragule, nu aud decât pianul tău cu care ai încântat generații cu piesele trupei Vama Veche și efectiv nu pot să mă opresc din plâns… ai lăsat o umbră imensă în soare, blondule nebun de frumos, așa să știi… RIP”, este mesajul emoționant postat de actorul Ovidiu Niculescu.

Trupa Vama Veche este în doliu

Alături de Liviu Mănescu (bass) și Tudor Chirilă (vocal), Traian Bălănescu (claviaturi, pian) este unul dintre membrii fondatori ai trupei de muzică rock. Cei trei a înființat trupa în anul 1996. Parcursul trupei a fost unul anevoios. Membrii trupei au avut mai multe neînțelegeri de-a lungul timpului și în anul 2006 s-au despărțit.

Mai mult, Traian Bălănescu, Răzvan „Lapi” Lupu și Liviu Mănescu au acționat în instanță membrii trupei Vama, pentru încălcarea drepturilor de autor asupra pieselor Vama Veche. În urma despărțirii au apărut doua trupe Vama și Trupa Veche. În vara anului 2010, cele două trupe formate ca urmare a despărțirii din 2006, Vama și Trupa Veche, au ajuns la un acord privind interpretarea cântecelor din repertoriul formației Vama Veche, ambele trupe putând să interpreteze aceste piese.

Membri trupei nu au declarat, momentan, nimic despre vestea morții lui Bălăbescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: