Redactia.ro
Home » Știri » Mircea Badea l-a făcut praf pe Tudor Chirilă după ce artistul s-a dezbrăcat la Vocea Romaniei

Mircea Badea l-a făcut praf pe Tudor Chirilă după ce artistul s-a dezbrăcat la Vocea Romaniei

GALERIE FOTO (3) Mircea Badea si Tudor Chirila

Mircea Badea a urmărit şi el, se pare, ediţia de vineri seară a emisiunii „Vocea Romaniei”, în care au apărut scene incredibile cu Tudor Chirilă şi Horia Brenciu.

Ieșirea lui Tudor Chirilă a venit spre finalul emisiunii, după numărul unui concurent, care era și pictor. Un concurent, care nici măcar nu a întors vreun scaun. Întrebat cu ce se ocupă, concurentul a răspuns că îi place să cânte, dar că este și pictor.

Ce pictează? Și nuduri, dar și cai. Moment, în care Chirilă a început să se dezbrace, rămânând doar în boxeri. Apoi, s-a urcat în cârca lui Horia Brenciu şi a mimat că ar călări, simulând, astfel, o imagine pe care concurentul ar picta-o.

Tudor Chirilă n-a crezut că acest moment înregistrat chiar va apărea şi pe post, în ciuda insistenţelor sale ca faza să fie tăiată la montaj. După ce a văzut şi el că producătorii nu i-au ascultat rugăminţile, artistul şi-a cerut scuze în faţa fanilor.

Zilele de filmare la Vocea Romaniei sunt lungi si mai obositoare decat poate par pe TV. De multe ori ajungem sa spunem sau sa facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face in mod obisnuit. Sigur, atunci cand emisiunile sunt inregistrate, nu live, avem si relaxarea ca echipa de productie va edita si va “curata” imaginile cu noi, incat ele sa ajunga la publicul de acasa intr-un mod decent.

Imi pare rau pentru imaginile deplasate din episodul de azi Vocea Romaniei in care m-am lasat dus de val si m-am dezbracat in timpul filmarilor. Sunt major, imi asum ca au fost gesturile mele, dar mi-ar fi placut ca producatorii sa nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorinta ferma ca momentul asta sa nu apara, dar n-am reusit sa induplec pe nimeni. Asa ca I did it, I own it”, a postat Tudor Chirilă pe Facebook.

Mircea Badea, care cu siguranţă nu se numără printre admiratorii lui Tudor Chirilă, l-a desfiinţat, practic, pe antrenorul de la Vocea Romaniei.

Poate pentru că Tudor Chirilă a luat un morman din banii publici administrati de „baronii locali” (la concertele primariilor si consiliilor judetene) a ajuns sa arate ca unul dintre ei. P.S. E clar acum ca a auzit foarte des:”nu am chef azi”. De aia l-a si marcat”, a scris Mircea Badea, postând poza de mai jos.

Tudor Chirila

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: