Redactia.ro
Home » Știri » Mircea Badea, reacție vehementă despre accidentul mortal iscat de Mario Iorgulescu

Mircea Badea, reacție vehementă despre accidentul mortal iscat de Mario Iorgulescu

mircea badea reactie

Printre cei care au vorbit despre mult controversatul caz al lui Mario Iorgulescu a fost și prezentatorul emisiunii ”În gura presei”. Mircea Badea a avut o reacție dură în legătură cu accidentul mortal și a ținut să facă, public, câteva precizări.

Mircea Badea, reacție după accident

Prezentatorul TV a menționat că nu este de acord cu toți cei care spun că legile nu sunt suficient de aspre. Mircea Badea a declarat că Mario Iorgulescu nu este un individ care să respecte litera legii și că altele au fost, de fapt, cauza accidentului.

”Mario Iorgulescu nu era un tip care se supune tiparelor banalului. Nici mașina pe care i-o luase tatăl lui nu era în tiparele banalului. Era o super mașină. După accidentul mortal, reflexul societății românești este să spună: Parlamentul este de vină! Eu credeam că Mario Iorgulescu este de vină. A, nu, legile nu sunt suficient de aspre, absolut. Vă dați seama că i se rupea lui Mario Iorgulescu de ce scrie în lege. Nu cred că legile mai aspre sau mai puțin aspre l-ar fi împiedicat pe Mario Iorgulescu să – orice. Nu cred că-l interesa deloc ce scrie într-o lege sau în altă lege. E un reflex atât de imbecil să dai vina pe legi, împiedică orice raționament”, a spus Mircea Badea, în direct la Antena 3.

Mario Iorgulescu, alcoolemie mare

Amintim că tânărul de 24 de ani a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un accident rutier care s-a soldat cu moartea altui tânăr. Potrivit noilor informații, Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 0,80 g/l pur în sânge.

În acest context, Mario Iorgulescu va fi acuzat și pentru influența băuturilor alcoolice. El va fi pedepsit cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă penală. El are deja un dosar penal pentru ucidere din culpă, deschis în urma accidentului. Citește mai mult aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini