Redactia.ro
Home » Știri » Mario Iorgulescu ar fi avut o alcoolemie mare în momentul accidentului

Mario Iorgulescu ar fi avut o alcoolemie mare în momentul accidentului

GALERIE FOTO (2) Mario Iorgulescu accident

Mario Iorgulescu, fiul şefului LPF, a provocat un accident rutier foarte grav în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma căruia a murit un tânăr de 24 de ani.

Mario Iorgulescu a fost operat de urgență la Spitalul Elias, aflându-se acum la Terapie Intensivă. Acesta pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism. Tristul eveniment rutier s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Șoseaua Chitilei din Bucureşti.

Gino Iorgulescu vrea să crească copiii tânărului ucis de fiul său, Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu avea 0,80 g/l de alcool pur în sânge ar fi relevat probelor recoltate după accident, scrie Libertatea. Astfel, fiul șefului LPF va fi acuzat și de conducere sub influența băuturilor alcoolice și poate primi de la 1 la 5 ani de închisoare. În plus, pe numele lui Iorgulescu este un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

A fost deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă și vătămare corporală în cazul accidentului lui Mario Iorgulescu, anunță Agerpres. În plus, lui Iorgulescu i-a fost reținut permisul de conducere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: