Redactia.ro
Home » Știri » Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore

Starea lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, se pare că s-a agravat în ultimele 12 ore, medicii intensificând măsurile de suport a funcțiilor vitale.

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore

Mario Iorgulescu, cel care a provocat accidentul în care un tânăr de 24 de ani a murit, este internat la Spitalul Elias. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță, starea lui Mario s-a agravat în ultimele 12 ore.

Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore. Necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcţiilor vitale„, se arată într-un comunicat de presă al purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă. Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către echipaj SMURD.

Mario Iorgulescu implicat într-un accident grav

În noaptea de sâmbătă spre duminică. Mario Iorgulescu a intrat pe contrasens și a lovit o mașină condusă regulamentar. În urma impactului. Mario Iorgulescu a fost rănit grav, iar celălalt șofer a murit pe loc. Șoferul care a decedat, avea 24 de ani și era tatăl a doua fetițe. Fiul președintelui LPF a fost dus de urgență la Spitalul Elias din București.

Bilanţul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenţiei chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice:

1.Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid şi mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid şi ileon distal
2.Contuzie pulmonară bilaterală severă
3.Fracturi costale bilaterale.

Potrivit medicilor, întregul complex lezionar continuă să prezinte un potențial evolutiv foarte grav. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare din culpă în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu. În urmă cu 3 ani, fiul lui Gino Iorgulescu a fost arestat preventiv 30 de zile, după ce a fost acuzat că, ar fi torturat un bărbat pentru ca acesta să-și retragă plângerea depusă în cadrul unui dosar penal.

Familia Iorgulescu anunță că îi va ajuta pe cei doi copii rămași fără tată

Gino Iorgulescu, împreună cu soția sa, Gabrila, au remis un comunicat de presă în care anunță că vor face tot posibilul pentru a-i ajuta pe cei doi copii rămași fără tată.

În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată. Am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată.

Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor. Pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun.

Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu„, se spune în comunicat.

Citeste si:Ce face acum medicul Eugen Țieranu, șomerul care l-a operat pe inimă pe Florin Busuioc

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: