Redactia.ro
Home » Știri » Ce face acum medicul Eugen Țieranu, șomerul care l-a operat pe inimă pe Florin Busuioc

Ce face acum medicul Eugen Țieranu, șomerul care l-a operat pe inimă pe Florin Busuioc

GALERIE FOTO (6)Ce face acum medicul Eugen Țieranu, șomerul care l-a operat pe inimă pe Florin Busuioc

Medicul Eugen Țieranu, șomerul care l-a operat pe inimă pe Florin Busuioc. Prezentatorul, Florin Busuioc a făcut infarct în noiembrie anul trecut, imediat după ce a urcat pe scenă într-o piesă de teatru. Atunci, un bărbat i-a acordat primul ajutor.

Ce face acum medicul Eugen Țieranu, șomerul care l-a operat pe inimă pe Florin Busuioc

În noiembrie anul trecut, Florin Busuioc a infarct după ce a urcat pe scena unde juca într-o piesă de teatru. Prezentatorul a fost dus de urgență la spital. Medicii Eugen Țieranu, Paul Trașcă și Emilia Goanță l-au operat pe actor, iar medicul Eugen Țieranu a fost cel care i-a montat stentul.

Intervenția care i-a salvat viața actorului, a durat doar 10 minute.

Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal, care n-a făcut altceva decât să-şi facă meseria. Nimic mai mult. Este meseria noastră, o facem cu plăcere, ori de câte ori suntem solicitaţi, la orice oră din zi sau din noapte. Pentru asta am învăţat carte şi pentru asta ne-am pregătit”, spunea medicul Eugen Ţieranu anul trecut.

Medicul rezident care i-a salvat viața lui Florin Busuioc

Eugen Țieranu era medic rezident în ultimul an la București când i-a salvat viaâa actorului. Acesta aștepta ca Spitalul Județean din Craiova să îl angajeze. Ei bine, acel moment a venit, pentru că Eugen este medic cardiolog la Clinica de Cardiologie din cadrul spitalului.

Eugen este căsătorit și are o fetiță de aproape doi ani. Din imaginile postate pe rețeaua de socializare Facebook, medicul își petrece timpul liber alături de familia sa. Eugen, soția și fiica lor sunt mereu zâmbitori și bucuroși.

Citeste si:Tânărul care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, va fi înmormântat la Rudeni

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: