Redactia.ro
Home » Știri » Tânărul care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, va fi înmormântat la Rudeni

Tânărul care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, va fi înmormântat la Rudeni

Tânărul care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, va fi înmormântat la Rudeni

Dani Vicol, tânărul care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu, va fi înmormântat joi,12 septembrie în același loc cu sora lui.

Tânărul care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, va fi înmormântat la Rudeni

Tânărul de 24 de ani, care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, va fi înmormântat joi,12 septembrie, la Rudeni. În același loc a fost înmormântată și sora lui, care a murit la vârsta de 6 ani după ce a suferit de o boală gravă.

Familia e în stare de șoc! Toți se pregătesc de înmormântare. Dany va fi înmormântat joi, la Rudeni, acolo unde locuies părinții lui. Va fi îngropat în același loc unde este și sora lui”, a declarat unchiul tânărului.

Dani Vicol avea două fetițe

Tânărul se întorcea în noaptea de sâmbătă spre duminică de la un priveghi la care, susțin prietenii, nu voia să meargă. Dani a fost rugat de soția lui să meargă la priveghi, pentru a rămâne ea acasă cu bebelușul de doar patru luni pe care îl au împreună. Părinții lui Dani au mai avut o fetiță, care a murit la vârsta de 6 ani după o luptă cu o boalî incurabilă. Femeia l-a născut pe Dani, pentru a-i alina durerea pe care a simțit-o când și-a pierdut fetița.

Părinții lui Dany Vicol au mai pierdut o fetiţă, din cauza unei boli incurabile, la vârsta de 6 ani. Vor amândoi să moară acum! L-am ţinut pe tatăl lui la mine până dimineaţa, de frica mamei, să nu sufere un şoc. Până la urmă i-am spus şi i s-a făcut rău.  Mario venea de la o partidă de poker unde băuse şi se distrase, iar nepotul meu venea de la un priveghi şi urma să meargă la un grătar la mama lui, de ziua ei”, a declarat unchiul tânărului.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Mario Iorgulescu, în vârstă de 24 de ani , fiul lui Gino Iorgulescu, președintele.  Ligii Profesioniste de Fotbal a intrat cu bolidul său de câteva sute de mii de euro în mașina în care se afla Dani Vicol, care circula regulamentar. Accident s-a produs pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa. În urma accidentului, Mario Iorgulescu a fost dus în stare gravă la spital, din păcate, însă, pentru tânărul de 24 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Citeste si:Povestea neștiută a mariajului dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: