Redactia.ro
Home » Știri » Tudor Chirilă, scandal incredibil în plină stradă cu un „parcangiu”

Tudor Chirilă, scandal incredibil în plină stradă cu un „parcangiu”

GALERIE FOTO (5)

Tudor Chirilă a postat imagini şocante pe contul său de Facebook.

Tudor Chirilă a intervenit pentru a lua apărarea unei femei care fusese înjurată de un funcţionar al Primăriei Capitalei, care tăia tichete pentru o parcare din zona Aviatorilor, din Bucureşti. Discuţia dintre Tudor Chirilă şi „parcangiu” a degenerat incredibil, iar cei doi bărbaţi au fost la un pas de bătaie. Angajatul PMB a afişat un limbaj agresiv şi injurios, în timp ce artistul încerca să afle de ce se poartă astfel cu cetăţenii.

Tudor Chirilă, care a fost sau nu recunoscut de omul care tăia tichete în parcare, a demonstrat de mai multe ori un simţ civic ascuţit, fiind foarte activ la protestele Rezist din Bucureşti. De data aceasta, juratul de la Pro TV a încercat să ia apărarea unei femei, care căzuse şi ea victimă excesului de zel demonstrat de angajatul Primăriei Capitalei.

Tudor Chirilă i s-a adresat primarului Gabriela Firea

Tudor Chirilă i-a transmis un mesaj pe Facebook primăriţei Gabi Firea. „Gabriela Firea, ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu “du-te-n p… mea de aici”? Cam cât tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenţa de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa mă înjuri de taxele pe care le plătesc?”, este mesajul lui Tudor Chirilă.

Discuţia şocantă dintre Tudor Chirilă şi parcangiu poate fi urmărită AICI.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: