Redactia.ro
Home » Știri » Doliu uriaș! A murit unul dintre cei mai mari campioni din România la doar 35 de ani

Doliu uriaș! A murit unul dintre cei mai mari campioni din România la doar 35 de ani

Doliu uriaș! A murit unul dintre cei mai mari campioni din România la doar 35 de ani

Doliu uriaș! A murit unul dintre cei mai mari campioni din România la doar 35 de ani. Iată detaliile!

Doliu uriaș! A murit unul dintre cei mai mari campioni din România la doar 35 de ani

Sportul românesc este îndurerat de o nouă tragedie, după ce Adrian Merge, un fost campion la judo, a pierdut lupta cu viața la vârsta de doar 35 de ani, conform unui anunț făcut de clubul CSM Oradea, unde Merge a activat pe parcursul carierei sale.

Adrian Merge a murit în noaptea de joi spre vineri din cauza unei boli grave, fapt confirmat și de anturajul fostului sportiv.Acesta a fost extrem de talentat și pasionat, având participări la Campionatele Mondiale de judo în categoria 73 kg în 2011. În plus, el a reușit să obțină un rezultat important pe plan internațional în 2004, când a câștigat medalia de bronz la Campionatul European de cadeți de la Rotterdam.

„Din câte ştiu eu a suferit de o boală numită scleroză laterală, o boală degenerativă şi nu a mai putut fi tratat. A descoperit-o în urmă cu aproximativ 3-5 ani, atunci când a şi abandonat activitatea de sportiv de performanţă. A făcut tot felul de tratamente şi în Italia şi Serbia, dar nu a mai putut fi salvat.

Îmi pare aşa de rău de el, era un tip zdravăn! El a început activitatea la Liberty Oradea, fiind descoperit de antrenorul Valentin Bonca, după care l-am preluat eu la LPS – Liberty în 2000, apoi a ajuns la CSM, până în 2018, când s-a retras”, a declarat antrenorul Emil Morar, conform ebihoreanul.ro

Reacțiile nu au întârziat să apară

După anunțul tragic, reacțiile nu au întârziat să apară. Călin Merge a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care l-a elogiat pe regretatul sportiv ca fiind un adevărat luptător și un exemplu pentru toți.

„Ai fost un luptător, un exemplu pentru noi toți, ai luptat cu zâmbetul pe buze și ai învins de fiecare dată. Acum este momentul să te odihnești dragul meu frate. Ești printre îngeri … te vom iubi mereu. Dumnezeu să-l primească în brațele Lui!”, a tras Călin Merge pe Facebook.

De asemenea, Călin Merge a anunțat că slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă la ora 17:00, la capela orășenească din cimitirul Rulikowski.

„Pentru cei care doriți să-l conduceți pe ultimul drum, pe Adi, stâlpul va avea loc sâmbătă la ora 17:00 la capela orășenească în incinta cimitirului Rulikowski. Iar înmormântarea va avea loc duminică la ora 15:00 la aceeași capela”, a mai scris Călin Merge.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: