Redactia.ro
Home » Știri » Doliu uriaș în lumea filmului! Un alt mare actor român ne-a părăsit

Doliu uriaș în lumea filmului! Un alt mare actor român ne-a părăsit

Actorul Mihai Răducu, o prezență apreciată în lumea teatrului și filmului, s-a stins din viață, lăsând în urmă o mare tristețe printre colegii de breaslă și prieteni. Moartea sa a avut un impact puternic asupra multor actori, printre care Oana Pellea și Bianca Brad, care și-au exprimat durerea prin mesaje emoționante pe rețelele sociale.

Reacțiile Oanei Pellea și Biancăi Brad

Oana Pellea, cunoscută pentru sensibilitatea sa, a împărtășit un mesaj profund emoționant, amintindu-și cuvintele pline de înțelepciune pe care Mihai Răducu le oferea celor din jur. „Raducu Mihai.  Imi pare foarte rau. Drum lin, Radu!     Dumnezeu sa te odihneasca!” a scris ea, subliniind impactul puternic pe care acesta l-a avut asupra celor din jur.

La rândul său, actrița Bianca Brad a transmis un mesaj de condoleanțe și și-a exprimat durerea pentru pierderea colegului său, mărturisind că Mihai Răducu a fost o persoană extrem de apreciată și respectată în breasla actorilor.

Tocmai am aflat că fostul meu coleg de grupă, din facultate, Raducu Mihai, a plecat astăzi dintre noi…
Sunt absolut șocată și m-a întristat foarte, foarte tare vestea… Nu pot să o cuprind…Nu pot să cred…să înțeleg…
Vorbeam foarte rar și ne vedeam și mai rar, dar aveam o legătură aparte…
La încheierea facultății am jucat împreună, Romeo și Julieta…
Îmi spunea Biencuța sau Brăduleț Brăduț drăguț…
Avea ochii de un albastru infinit și o voce caldă…molcomă…
Iubea foarte mult caii și chiar avea spiritul unui haiduc…
Dar cel mai mult și mai mult o iubea pe frumoasa lui fiică, de care era foarte mândru și despre care îmi povestea cu multă emoție și bucurie…
Ooofff, dragă Mihai… îmi pare nespus, nespus de rău că nu am mai apucat să ne mai vedem sau măcar să ne auzim, înainte să pleci…
Dumnezeu să te ierte și să-ți dăruiască liniștea sufletească pe care o căutai…
Drum lin în Lumină…în Acea Lumină vindecătoare despre care scriam aici azi, cam pe la ora la care te pregăteai să pleci…” a adăugat ea.

Unde are loc înmormântarea

Mihai Răducu a fost nu doar un actor talentat, ci și un om dedicat profesiei sale. De-a lungul carierei, a reușit să cucerească publicul cu interpretările sale remarcabile și să își câștige respectul colegilor. Moartea sa reprezintă o pierdere majoră pentru teatrul românesc și pentru cei care l-au cunoscut și apreciat de-a lungul anilor.

Cei care doresc să îi aducă un omagiu lui Mihai Răducu sunt așteptați vineri, 23 august, între orele 15:00 și 20:00, la Capela Cimitirului Ghencea Civil din București, unde va fi depus sicriul actorului. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la ora 13:00, în același cimitir. Această informație a fost comunicată printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a actorului, invitând prietenii și colegii să participe la aceste momente de rămas-bun.

Impactul asupra comunității teatrale

Lumea teatrului românesc a fost profund afectată de pierderea lui Mihai Răducu. Actorii și regizorii care au avut ocazia să colaboreze cu el au transmis mesaje de condoleanțe și au adus un omagiu memoriei sale. Mulți dintre ei au subliniat că va rămâne în amintirea tuturor ca un exemplu de profesionalism și dedicare față de artă.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: