Redactia.ro
Home » Monden » Donca Mizil a plecat de pe această lume cu o mare durere. Are legătură cu Nicu Ceaușescu

Donca Mizil a plecat de pe această lume cu o mare durere. Are legătură cu Nicu Ceaușescu

GALERIE FOTO (3) Donca Mizil a plecat de pe această lume cu o mare durere.

Donca Mizil a plecat de pe această lume cu o mare durere. A fost una considerată una dintre cele mai frumoase femei din anii ’90, iar Nicu Ceaușescu a fost iubirea vieții ei. Donca Mizil a trăit cu o mare durere în suflet. Nepoata sa a povestit despre drama mătușii ei.

Donca Mizil a plecat de pe această lume cu o mare durere. Are legătură cu Nicu Ceaușescu

Donca Mizil a plecat de pe această lume cu o mare durere. A fost iubita lui Nicu Ceaușescu aproape 10 ani, dar Elena Ceaușescu nu a fost de acord cu relația lor și a făcut tot posibilul pentru a-i despărți. Din păcate, a reușit, iar Donca Mizil și Nicu Ceaușescu s-au despărțit. Sora lui Serghei Mizil a fost una dintre frumsețile anilor ’90, dar a plecat din această lume cu o durere mare în suflet.

Oana Mizil, nepoata acesteia a povestit care a fost cel mai mare regret al mătușii sale. „A regretat că nu a putut să aibă un copil la 8 luni, cu prima ei iubire, Nicu. Că a trebuit să renunțe la el. Asta a fost marea ei durere. Apoi, ne-a avut pe noi, verișorii. Și ne-a iubit foarte mult. Și-a iubit fiicele, pe soțul ei, care este un om extraordinar”, a povestit Oana Mizil.

Donca si Nicu Ceausescu
Donca Mizil

Donca Mizil s-a stins din viață

În urmă cu câteva zile, Serghei Mizil anunța că sora sa, Donca, s-a stins din viață în urma unei boli crunte. Oana Mizil a declarat că plecarea mătusii ei a fost un șoc pentru întreaga familie. „Donca a fost ca și mama mea, ne-a crescut de când eram mici. Odată cu ea a plecat o parte din sufletul meu. Am fost cu ea până în ultima clipă, și eu, și fiicele, și soțul.Ea a suferit 2 ani de zile destul de rău. Înainte să moară a vrut să o vadă pe fetița mea. I-am povestit Mariei, am întărit-o și a mers să o vadă pe Donca. Ea i-a zis că o să aibă grijă de Maria și o să o protejeze dintre îngeri”, a spus Oana Mizil.

Oana Mizil, soția lui Marian Vanghelie a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, luându-și rămas bun de la mătușa sa. „Coca mea! Draga mea Donca! Te iubesc pana la Lună si înapoi! Drumul până in Împărăția Cerului sa îți fie lin si frumos! Mi-ai fost mai mult decât Mătușă, mi-ai fost ca o Mamă! Întotdeauna in inima mea! Domnul să te odihneasca în pace! RIP”, a scris aceasta.

Serghei Mizil a fost profund afectat de moartea surorii sale. Soția lui Marian Vanghelie a povestit că era foarte atașată de Donca, având o legătură foarte strânsă încă de când era mică. Aceasta a mărturisit că odată cu moartea Soniei Donca, a plecat și o parte din sufletul ei. Oana a declarat că a stat cu ea până ce și-a dat ultima suflare și a ținut-o în permanență de mână. Una dintre dorințele Soniei Donca a fost să-i vadă fiica Oanei. Sora lui Serghei i-ar fi promis Mariei că o va păzi din Ceruri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: