Redactia.ro
Home » Monden » Oana Mizil este îngenuncheată de durere după moartea mătușii sale! „A fost ca și mama mea”

Oana Mizil este îngenuncheată de durere după moartea mătușii sale! „A fost ca și mama mea”

Oana Mizil este îngenuncheată de durere după moarte mătușii sale! ”A fost ca și mama mea”

Oana Mizil a avut parte de o zi tristă, pe care, cu siguranță, nu o va uita prea curând. Femeia a luat parte la înmormântarea mătușii ei, Sonia Donca.

Oana Mizil este îngenuncheată de durere după moarte mătușii sale! ”A fost ca și mama mea”

Sonia Donca, sora lui Serghei Mizil, a fost condusă, marți, pe ultimul drum. Oana Mizil a fost prezentă la cimitir și a făcut declarații emoționante despre pierderea bătrânei. Soția lui Marian Vanghelie îi datorează multe mătușii ei, pe care a ținut-o de mână până în ultima clipă, când a închis definitiv ochii.

“Foarte greu, pentru că Donca a fost ca și mama mea. Ne-a crescut, de când eram mici. Ce să zic, a plecat o parte din sufletul meu. S-a dus și am stat cu ea până în ultima clipă, am ținut-o de mână. Eu, fetele ei și soțul ei. Am stat cu ea cam tot timpul, pentru că de doi ani de zile suferea destul de rău și în ultimele zile chiar am stat lângă ea. A vrut să o vadă pe fetița mea și m-a întrebat unde este fata. I-am povestit Mariei, am pregătit-o și am adus-o pe fetiță și a stat de vorbă cu ea și zâmbea. A zis că o să aibă grijă de ea și că o va proteja de acolo de unde se duce, adică de la Doamne Doamne”, a spus Oana Mizil la un post de televiziune.

Oana Mizil a învățat cum să se comporte în societate de la Sonia Danca

În continuare, Oana Mizil a precizat că de la Sonia Donca a învățat ce înseamnă bunul simț și cum trebuie să te comporți în societate.

“De la Donca și de la toată familia am învățat modestia, am învățat să fim oameni, să zâmbim. Îmi este greu și acum când mă gândesc la ea. Am învățat să nu arătăm greutățile prin care trecem. A avut regrete cu acel copil pe care nu a putut să îl aibă. La opt luni i s-a scos bebelușul din burtică, cu prima ei iubire, Nicu. Apoi am apăut noi și soțul ei care este un om extraordinar și va rămâne în continuare alături de noi”,  a spus Oana Mizil.

În luna mai, Sonia Donca se afla pe patul de spital și avea nevoie de sânge. La momentul respectiv, Serghei Mizil a publicat un mesaj, care a fost distribuit de peste 200 de persoane, prin care îi ruga pe prietenii din mediul on-line să meargă să doneze sânge pentru sora lui. Femeia era internată la Institutul clinic Fundeni, Secția Hematologie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: