Redactia.ro
Home » Știri » Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au împăcat după presupusa bătaie. Ce s-a întâmplat cu ordinul de restricție

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au împăcat după presupusa bătaie. Ce s-a întâmplat cu ordinul de restricție

GALERIE FOTO (3) Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au împăcat după presupusa bătaie. Ce s-a întâmplat cu ordinul de restricție

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au împăcat după scandalul de săptămânile trecute în care fostul primar al Sectorului 5 ar fi bătut-o pe iubita lui. Cei doi au fost surprinși împreună, comportându-se de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au împăcat după presupusa bătaie. Ce s-a întâmplat cu ordinul de restricție

În urmă cu câteva săptămâni Oana Mizil, iubita fostului primar al Sectorului 5 din Capitală, Marian Vanghelie, anunța poliție că este agresată de acesta. S-a pornit un scandal imens, însă acum, se pare că aceasta a trecut peste cearta cu tatăl copilului ei și a plecat la mare. Cei doi au fost surprinși de paparazzi Wowbiz pe plajă, alături de fetița și mama Oanei.

Cei doi au părut că au o relație normală și nu sunt deloc afectați de cearta pe care au avut-o în luna iulie. În data de 24 iulie Oana Mizil a ajuns la spital, iar în presă au apărut informații că a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce ar fi fost lovită de iubitul său. Primele declarații oferite de Marian Vanghelie infirmă bătaia, dar recunoaște că s-au certat.

”Ne-am certat și din cauza cerții pe care am avut-o, soției i s-a urcat tensiunea, are o problemă cu tensiunea și având o problemă cu tensiunea ne-am speriat, la un moment dat i se încleștase degetele și am chemat salvarea. Am chemat salvarea, a luat-o salvarea și au dus-o la spital la Elias, iar colegii care au venit au auzit că ne-am certat, am avut un dialog civilizat, eu i-am chemat pe oameni le-am zis că se întâmplă, mi-a zis că să fiu atent că dacă doamna are probleme cu tensiunea. Evident, conform legii, spitalul a chemat poliția că așa e formula medico-legală când pe fond de ceartă se creează un incident, se cheamă poliția”, a spus Marian Vanghelie.

Tot atunci, fostul primar spunea că nu este vorba despre o ceartă atât de gravă, ba chiar o să meargă împreună la mare.

”O să vedeți dumneavoastră, o să auziți și de la ea, ne-am certat, eu nu lovesc. Într-o familie sunt multe probleme, asta e o situație intimă personală, nu cred că sunt singurul pe lumea asta care mă cert cu soția. Dumneavoastră o să vedeți zilele astea, o să fim la mare, o să vedeți că nu s-a întâmplat nimic. Ne-am certat vă spun eu, situația e puțin delicată, fiind persoană publică așa e viața, dacă nu era incidentul cu tensiunea nu mai venea nici salvarea și nici poliția”, a mai continuat Marian Vanghelie.

Ce s-a întâmplat cu ordinul de restricție împotriva lui Marian Vanghelie

Potrivit legii, în cazuri de violență domestică, unitatea spitalicească la care ajunge victima anunță poliția. Astfel, organele de poliție s-au sesizat și au formulat un ordin de protecție provizoriu.

”La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112. De către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical. În vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său. Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, se arată în comunicatul transmis de autorități.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: