Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa a recunoscut totul! După câteva luni de la despărțirea de Babs, a vorbit despre infidelitate: ”Am greșit!”

Dorian Popa a recunoscut totul! După câteva luni de la despărțirea de Babs, a vorbit despre infidelitate: ”Am greșit!”

Dorian Popa, cunoscutul vlogger și artist, a fost recent subiectul unor discuții intense în mediul online, după ce a adus în atenția publicului momente tumultuoase din viața sa personală, în special din relația sa cu fosta iubită, Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs. În cadrul podcast-ului „Eu sunt Anamaria Prodan”, Popa a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre infidelitate și greșeli într-o relație care a durat 11 ani.

Despre despărțirea lor, care a fost o surpriză pentru mulți fani, Dorian Popa a adus lumină într-un mod sincer și deschis. Cu toate că motivul separării lor nu a fost clar pentru public, vlogger-ul a ales să își împărtășească perspectiva și experiențele personale legate de acest subiect delicat.

Dorian Popa a vorbit despre infidelitatea în relația cu Babs

Întrebat direct de Anamaria Prodan dacă l-a înșelat pe Claudia, răspunsul lui Dorian Popa nu a fost simplu, alegând să recunoască că a greșit. Această mărturisire sinceră și deschisă a stârnit un val de reacții și speculații în mediul online. Mulți fani și-au exprimat surprinderea față de faptul că Dorian a ales să își asume greșelile fără să încerce să arunce vina exclusiv pe fostul său partener.

Artistul a subliniat că într-o relație, nu este întotdeauna ușor să identifici clar cine este de vină, iar el crede că amândouă părțile au contribuit la eșecul relației lor. Deși nu a efectuat o anchetă detaliată asupra infidelității sau a altor aspecte ale relației lor, Dorian Popa a demonstrat o abordare matură și auto-reflexivă asupra situației.

„Am greșit. Am greșit. Cred că e de ajuns să spun asta, din varii puncte de vedere. Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar cu siguranță poate că au existat greșeli și din partea cealaltă, eu sunt de părere că o relație se strică din ambele părți.

Vreau să cred că, deși, atunci când o relație se termină este ca o furtună, noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație decentă”, a spus Dorian Popa, în cadrul podcast-ului impresarei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: