Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa a trecut prin momente de panică în Grecia. Artistul a fost percheziționat de polițiști: „În viața mea nu am fost atât de panicat”

Dorian Popa a trecut prin momente de panică în Grecia. Artistul a fost percheziționat de polițiști: „În viața mea nu am fost atât de panicat”

Dorian Popa a trecut prin momente de panică în Grecia

Dorian Popa a trecut prin momente de panică în Grecia. Artistul a plecat în Grecia de câteva zile, unde a avut parte de o experiență de neuitat. Dorian a povestit că a trăit spaima vieții sale, după ce a fost oprit de polițiștii eleni. Ce s-a întâmplat cu artistul?

Dorian Popa a trecut prin momente de panică în Grecia. Artistul a fost percheziționat de polițiști: „În viața mea nu am fost atât de panicat”

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artisti din România, iar de câteva zile se află în Grecia. Cântărețul le-a dezvăluit fanilor din mediul online că a trăit spaima vieții sale atunci când se afla la volanul mașinii sale. Conform acestuia, a fost percheziționat și pus lângă mașină și căutat de autorități în buzunare. ”În viața mea nu am trăit un moment atât de panică, am încercat să mă feresc de lucrurile care îți fac rău în viață, tocmai pentru a nu fi nevoie să trec prin așa ceva. În spatele meu vedeam numai roșu și albastru, am tras pe dreapta, nu înțelegeam ce se întâmplă. Îmi fac semn, cobor din mașină și mă chemau către mașina lor, m-am dus spre ei cu mâinile sus. Mă duc către ei și mi-au zis să mă pun cu fața la mașină, atunci am zis că îmi pun cătușele, mi-au luat mâinile, unul a început să mă percheziționeze. Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel”, a spus Dorian Popa.

Artistul le-a spus că le-a dat polițiștilor actele mașinii, explicându-le ce face de fapt în Grecia. Autoritățile l-au lăsat să plece, dar Dorian Popa a rămas șocat de toată experiența. ”Aveau mitraliere, m-au pus să scot actele, eram fericit că am ajuns la ele. Le-am arătat testul PCR, le-am arătat că sunt youtuber”, a mai spus artistul.

Dorian Popa, experiență neplăcută în Istanbul

Nu este prima dată când artistul trece prin asemenea situații. Anul trecut, în decembrie, Dorian a mers spre Istanbul cu mașina și trebuia să rezolve niște treburi. Acesta și-a pregătit actele necesare pentru această călătorie, doar că a uitat un document important. Ajuns în vamă, procura nu era originală. iar acest lucru i-a dat mari bătăi de cap.

Dorian Popa a fost la un pas să se întoarcă în țară. Artistul le-a explicat polițiștilor că este un cântăreț celebru și a început să cânte. Într-un final, Dorian Popa a fost lăsat să meargă în Istanbul. ”Eu aveam o procură, știți că atunci când ieși cu mașina din țară e nevoie de procură pentru că mașina este pe firmă. Eu am făcut atunci pentru Budapesta. Știam că e valabilă trei luni, nu m-am gândit la detalii, mai detalii de atât. Și zilele trecute chiar vorbeam cu Cori, i-am zis că avem pașapoarte, procură nu ne mai trebuie pentru că o avem deja făcută pe trei luni. Am zis că mergem, totul e bine. Eu mergeam la sigur.(…)

Am mers la vamă, m-am pus cu coatele pe tejgheaua lui nenea ăla, i-am întins toate actele și s-a uitat la ceasul meu. E Rolex? Am zis ce vrea ăsta de la mine. I-am zis atunci că sunt cântăreț și l-am întrebat dacă vrea să asculte Tarkan. Și am început să cânt la vamă înainte să intrăm. S-au strâns toți băieții acolo, nu mai contau actele mele, i-am luat de cap. Le-am arătat și Instagramul și iată-mă în Istanbul”, a povestit Dorian Popa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: