Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa, dat afară de Poliție dintr-un hotel din Germania: „Ne-au dat afară ca pe câini”

Dorian Popa, dat afară de Poliție dintr-un hotel din Germania: „Ne-au dat afară ca pe câini”

Dorian Popa, dat afară de Poliție dintr-un hotel din Germania

Dorian Popa, dat afară de Poliție dintr-un hotel din Germania. Artistul a avut parte de o experiență de neuitat în Frankfurt, Germania. Dorian a organizat o ședință foto cu fanii săi, dar reprezentanții hotelului au recurs la un gest total neașteptat. Artistul a povestit întâmplarea într-un vlog pe Youtube.

Dorian Popa, dar afară de Poliție dintr-un hotel din Germania: „Ne-au dat afară ca pe câini”

Dorian Popa a avut parte de o experiență inedită în Germania. Cântărețul este foarte apreciat de mulți tineri, chiar și din alte țări. Dorian le-a promis fanilor din Germania că se va întâlni cu ei la Frankfurt, iar acesta s-a ținut de cuvânt. Recent, actorul s-a cazat la un hotel de lux din Frankfurt, spunându-i personalului hotelier că va face poze cu fanii săi în interiorul hotelului. Deși și-au dat acordul, artistul a avut parte de o surpriză neașteptată. Vedeta a povestit pe canalul său de Youtube că a crezut că vor apărea maxim 15-20 de persoane, dar și-au făcut prezența mai multe persoane. Din nefericire, fanii lui Dorian nu au fost primiți la recepția hotelului, motiv pentru care acesta a mutat sesiunea foto în hol. La scurt timp, și-a făcut apariția poliția, iar unul dintre agenții i-au spus acestuia că reprezentanții hotelului nu îi permit să își desfășoare o activitate de promovare în interioriul instituției.

,,Tot făcând poze au tot venit oamenii de la recepție și se uitau și am zis că o să ne-o facă friptă. N-am stat cu mai mult de 20 de persoane și mai mult de 15-20 de minute la poze în hol, m-am bucurat că au putut face cei mititei poze. Facem poze, facem poze, până când, la un moment dat, ce crezi? Apare poliția! A venit poliția la mine, foarte drăguț un domn polițist însoțit de o doamnă polițist, dacă îmi amintesc bine. Vine domnul polițist și spune: Știți, nu are nicio legătură cu restricțiile, dar cei de la hotel spun că le blocați intrarea și că și-ar dori să ieșiți afară din hol. Eu voiam să ieșim în fața hotelului, la care domnul polițist spune că nu în fața hotelului, ci la 100 de metri distanță. Eu râdeam atunci, efectiv, erau părinți cu copii în brațe. Așa am mers cu polițistul la 100 de metri distanță de hotel”, a declarat artistul pe YouTube.

Dorian Popa, discriminat în Germania

Dorian Popa a declarat că s-a simțit dezamăgit de atitudinea celor de la hotelul din Germania. De asemenea, acesta a mai spus că gestul lor ar avea legătura cu faptul că este român. Inițial, Dorian a promocat hotelul, lăudându-l în mediul online.

,,Și așa am stat între doi zgârie nori, imaginați-vă ce curent este acolo. Așa am stat și am înghețat… ca românii, că eu tind să cred că a contat și chestia asta că suntem români, marginalizați. Am stat și am înghețat, am făcut poze până la ultimul. Trebuie să vă recunosc că mi s-a umplut paharul. M-a durut că ne-au dat afară ca pe câini, când eu am vorbit frumos cu toată lumea”, a încheiat Dorian Popa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: