Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa, din nou în cabinetul medicului estetician. A dat deja 50.000 de euro pe operații, dar nu renunță!

Dorian Popa, din nou în cabinetul medicului estetician. A dat deja 50.000 de euro pe operații, dar nu renunță!

GALERIE FOTO (2) dorian popa

Dorian Popa este determinat să se reinventeze. Nu atât pe plan muzical, cât din punct de vedere al aspectului fizic. Așa se face că îndrăgitul artist a ajuns din nou în cabinetul medicului estetician pentru o nouă intervenție chirurgicală. Nu vă impacientați. Nu este vorba despre nimic dureros.

Dorian Popa a ajuns din nou în cabinetul medicului estetician

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar succesul de care se bucură în mediul online îi permite să-și îndeplinească orice capriciu. Solistul are o avere frumușică, o casă luxoasă la care mulți ar putea doar să viseze și o mașină extravagantă. Aspectul fizic este foarte important pentru Dorian Popa, așadar vedeta petrece ore bune în sala de sport și urmează un antrenament draconic. Rezultatele excepționale se obțin cu multă muncă și determinare.

Dorian nu se sfiește să recunoască faptul că a apelat la medicii esteticieni pentru mici retușuri. Din contră, el le-a spus fanilor că a ajuns pentru a treia oară la doctor pentru a-și face un implant de păr. Urmează indicațiile medicilor cu sfințenie și speră ca rezultatul să fie unul spectaculos.

dorian popa implant de par
Dorian Popa și-a făcut implant de păr

„3-4 zile sunt și pe medicamentație cu antibiotic, este normal, pentru  a evita orice formă  de infecție, după care, la 10 zile merg la control la domnul doctor. Va spun eu că știu deja, sunt la a treia, fraților, la 10 zile deja nici nu  îți mai dai seama că ai implant, începe să crească și părul, cad cojițele, e foarte important ca aceste cojite să fie extrem de  hidratate, în primele zile. Oamenii trebuie să înțeleagă că trebuie să dea cu sprayul ăsta, e sfânt.”, a declarat Dorian Popa, conform Click!

Dorian Popa a dat mai bine de 50.000 de euro pe intervențiile estetice

De-a lungul timpului, Dorian Popa a apelat la mai multe intervenții chirurgicale pentru a arăta așa cum îl știm în ziua de astăzi. Implant de păr, fațete dentare, operație la nas, acid în buze pentru volum, botox în ridurile de pe frunte și de la colțul ochiului, contur pentru mandibulă, acestea sunt doar o parte dintre procedurile pe care artistul le-a suportat de dragul frumuseții. Nu au fost deloc ieftine. Pentru ele a scos din buzunar aproximativ 50.000 de euro!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: