Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa își schimbă numele din buletin! Începe anul cu o nouă identitate

Dorian Popa își schimbă numele din buletin! Începe anul cu o nouă identitate

Dorian Popa își schimbă numele din buletin! Începe anul cu o nouă identitate

Dorian Popa își schimbă numele din buletin! Artistul a început deja demersurile, iar noul nume le-a surprins total pe mama și iubita lui. 

Dorian Popa își schimbă numele din buletin

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști din România. Cariera lui l-a ajutat să aibă o comunitate de peste 2 milioane de oameni care îl susțin și sunt alături de el cu fiecare alegere. Carismatic și talentat, Dorian a știut să-și țină publicul aproape, strategia lui fiind aceea de a-i implica pe fani în proiectele sale.

Cântărețul este plin de energie tot timpul și în fiecare zi vine cu idei năstrușnice care îi aduc și mai multă popularitate. Prin atitudinea non-stop dinamică și veselă, Dorian Popa este un exemplu de urmat pentru oricine, care fie este la început de drum și visează la succes, fie dorește să adopte o atitudine mereu pozitivă și optimistă.

De-a lungul carierei sale, artistul s-a remarcat prin voce, carismă și fizicul său bine lucrat, dar mai mult, acesta s-a consacrat prin faimoasa replică ”Hâtz”. Aceasta este semnătura personală a artistului, care a devenit în scurt timp un adevărat brand. Cum toată lumea îl cunoaște după acest apelativ, cântărețul a decis să facă o schimbare radicală.

Dorian Popa își schimbă numele din buletin! Astfel, cu ocazia împlinirii a patru ani de activitate în mediul online, Dorian Popa a acceptat o provocare halucinantă, pe care puțini ar fi în stare să o facă. Unul dintre internauții i-a lansat o idee interesantă de challenge, aceea de a-și schimba numele din buletin.

Dorian Popa nu a stat pe gânduri și a început deja demersurile necesare pentru a-și îndeplini promisiunea făcut fanilor. Artistul a vorbit într-un videoclip pe contul său de Youtube despre cum va proceda pentru schimbarea de buletin, dar a oferit și câteva declarații pentru AntenaStars, scrie spynews.ro.

”Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei. Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: „când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume”, a spus Dorian Popa pentru Antena Stars.

Ce nume a ales Dorian Popa

Dorian Popa își schimbă numele din buletin! După lungi cercetări, acesta a ales să-și pună numele în buletin Dorian „Hâtz” Popa. Deoarece apelativul său de scenă este „Hâtz”, nu are niciun motiv pentru care să nu aleagă acest nume și în buletin. Dorian Popa este pregătit de noua schimbare, iar mama și iubita lui îl susțin cu toată inima, acestea fiind obișnuite cu ideile trăsnite ale cântărețului.

”Lumea mă ştie de Hâtz. Adică, nu ar fi ceva ieşit din comun. Copiii mi-au spus: „păi bine, dacă sărbătoreşti şi 2 milioane de subscriberi pe care îi vei împlini în curând şi 4 ani de Youtube, de ce nu mai facă challenge? Uite, îţi propun challenge-ul buletinului”. Şi nu înţelegeam ce vrea să zică. De fapt, el nu se referea la schimbarea numelui, cât la adăugarea numelui Hâtz în buletin. (…) Sper ca până în luna februarie, când voi împlini 4 ani de Youtube, să mi se îndeplinească această dorinţă, care, repet, este conformă cu legea. Babs şi cu mama mea sunt obişnuite cu nebunia mea.”, a mai spus Dorian Popa pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: