Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa a făcut un apel disperat pe Instargram: ”A fost diagnosticată cu leucemie”

Dorian Popa a făcut un apel disperat pe Instargram: ”A fost diagnosticată cu leucemie”

GALERIE FOTO (2) Dorian Popa a făcut un apel disperat pe Instargram

Dorian Popa a făcut un apel disperat pe Instargram! Artistul a început anul 2021 cu un mesaj emoționant pentru fanii săi, în care a cerut ajutor.

Dorian Popa a făcut un apel disperat pe Instargram

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați și urmăriți artiști din mediul online. Acesta are milioane de urmăritori și pe Instagram și pe Youtube și a reușit de-a lungul timpului să-și țină comunitate la curent cu tot ceea ce postează în fiecare zi.

Fanii lui Dorian Popa au rămas șocați după ce au văzut mesajul postat de artist pe pagina sa de Instagram. Chiar în prima zi din anul 2021, artistul le-a cerut fanilor ajutor. Acestanu a mai așteptat niciun moment, și imediat cum a primit un mesaj din partea unui fan a transmis mai departe informația.

Dorian Popa a făcut un apel disperat pe Instargram! O tânăra care suferă de leucemie are mare nevoie de ajutor, iar cântărețul s-a oferit să dea informația mai departe pentru a se putea dona cât mai repede sânge. Impactul postărilor sale este foarte ridicat, iar din acest motiv a făcut și acest apel disperat pe internet, potrivit spynew.ro.

Potrivit acestuia, una dintre persoanele care îl urmăresc pe Instagram i-a trimis un mesaj prin care i-a cerut ajutorul în privința unei colege de-ale sale care a fost diagnosticată cu leucemie, în speranța ca artistul va putea să dea informația mai departe, iar oamenii care pot dona sânge să o facă pentru a o ajuta pe Alexandra să treacă peste boala cumplită.

”Alexandra a fost diagnosticată cu leucemie. Are mare nevoie de sânge. Trebuie doar să vă prezentați la Centrul de Transfuzii de pe strada Constantin Caracas din București, să donați și să specificați: Donez Ilie Petruța Alexandra, Institutul de Hematologie Fundeni. În mod normal nu fac chestii de genul, pentru că știu că sunt șanse mici de feedback. Este vorba despre o colegă de la facultate. Are 23 de an și un băiețel de 2 ani și are nevoie urgentă de sânge”, i-a scris aceasta cântărețului pe Instagram.

Dorian Popa a făcut un apel disperat pe Instargram! Artistul nu a mai așteptat nicio secundă și a distribuit rapid mesajul mai departe. Mai mult, artistul i-a rugat pe toți cei care o pot fac să meargă să doneze, deoarece este foarte important.

”Haideți sa începem 2021 ca la carte și să întindem o mână de ajutor!”, le-a spus artistul fanilor săi de pe Instagram!

Cum s-a îmbrăcat Dorian Popa de Revelion

În timp ce alte vedete au mers în destinații exotice pentru a sărbători noaptea dintre ani, Dorian Popa a ales să petreacă Revelionul în vila sa de lux din Capitală. Fanii au reacționat pe loc atunci când au văzut ținuta pentru care a optat artistul.

Dorian Popa nu a petrecut opulent de Revelion. Artistul și-a petrecut noaptea dintre ani alături de iubita sa, acasă. Artistul ieșind afară să întâmpine noul an în tricou. Nu și-a dorit o ținută festivă, dar fanii au reacționat pe loc în momentul în care au văzut ce era pe tricou. Fotografia a strans zeci de mii de aprecieri la scurt timp după postare.

Se pare că artistul este fan al unui serial celebru ”Stranger things”, iar tricoul era cu unul dintre personajele principale. Iar admiratorii săi, de asemenea fani ai serialului, au comentat imediat: Aiii tricouu cu ELEVENNN!!!😂😂/ Cu Eleven pe zonă/ Nu am ce zice, dar tricoul e super.

Cum s-a îmbrăcat Dorian Popa de Revelion

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: