Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa, mesaj pentru urmăritori, după ce a fost prins drogat la volan: „Am făcut o promisiune în fața lui Dumnezeu”

Dorian Popa, mesaj pentru urmăritori, după ce a fost prins drogat la volan: „Am făcut o promisiune în fața lui Dumnezeu”

Dorian Popa, mesaj pentru urmăritori, după ce a fost prins drogat la volan: „Am făcut o promisiune în fața lui Dumnezeu"

Dorian Popa, mesaj pentru urmăritori, după ce a fost prins drogat la volan. Iată ce a declarat influencerul!

Dorian Popa, mesaj pentru urmăritori, după ce a fost prins drogat la volan

Influencerul Dorian Popa, cunoscut pentru prezența sa activă pe platforma YouTube și pentru numeroasele proiecte în care este implicat, a transmis un mesaj sincer și emoționant fanilor săi la două luni de la incidentul în care a fost prins drogat la volan. Cu peste două milioane de abonați, Dorian Popa și-a recunoscut greșeala și și-a exprimat regretul față de comunitatea sa de fani.

Dorian Popa a afirmat recent că a făcut o greșeală gravă consumând „iarbă” și conducând fără să-și pună întrebări legate de starea sa de sănătate. Incidentul, petrecut în luna octombrie, a avut repercusiuni serioase asupra influencerului, care a fost prins sub influența canabisului în timp ce se afla la volanul mașinii sale.

„Greșeala majoră este faptul că am condus fără să mă gândesc dacă corpul meu este curat. Obiectiv vorbind, având în vedere repercursiunile pe care le-am simțit în ziua de astăzi. Îmi pare rău, sper să nu dezamăgesc pe unii, dar consider că este o greșeală că am fumat”, a spus acesta. 

Dorian Popa: „Am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu”

Cu sinceritate și fără gânduri ascunse, influencerul și-a exprimat hotărârea de a renunța definitiv la consumul de droguri.

„Pot să spun cu tărie în suflet fără să am niciun gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui de acum înainte și dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu, să mă ardă de 5 ori mai tare. , a mai declarat Dorian Popa.

Mesajul transmis de Dorian Popa vine în contextul în care tot mai mulți influenceri și persoane publice își asumă responsabilitatea pentru acțiunile lor și încearcă să sensibilizeze publicul asupra consecințelor consumului de substanțe interzise, în special în contextul condusului sub influența acestora.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: