Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa, pus la zid de fostul său asociat! Călin Donca nu s-a mai abținut și a dat de pământ cu artistul, după ce a ieșit din închisoare

Dorian Popa, pus la zid de fostul său asociat! Călin Donca nu s-a mai abținut și a dat de pământ cu artistul, după ce a ieșit din închisoare

Chiar dacă nu a reușit încă să-și depășească problemele legale, Călin Donca a obținut eliberarea din închisoare și acum se află în regim de arest la domiciliu. Din intimitatea propriei locuințe, milionarul din Brașov a vorbit deschis despre perioada dificilă prin care a trecut și despre prietenii care i-au întors spatele în momentele grele, printre care se numără și Dorian Popa, asupra căruia a aruncat cuvinte dure.

În luna septembrie, Călin Donca a fost arestat sub acuzații grave, printre care evaziune fiscală, delapidare, înșelăciune și manipulare a pieței de capital. Cu toate acestea, după trei luni petrecute în detenție, tribunalul Brașov a decis să înlocuiască măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, oferindu-i astfel afaceristului posibilitatea de a-și continua viața într-un alt cadru.

Călin Donca, dezamăgit de prietenii care l-au lăsat

Călin Donca, eliberat acum în regim de arest la domiciliu, a ales să își exprime gândurile și sentimentele legate de întreaga experiență, scoțând în evidență și relația sa controversată cu Dorian Popa. La momentul arestului său, Donca era partener de afaceri cu artistul, iar prietenia lor s-a conturat în momentul în care Dorian Popa căuta un specialist în panouri fotovoltaice și a găsit în afaceristul brașovean un partener de nădejde. Cei doi au împărțit online succesul afacerii pe care au inițiat-o împreună, defilând în lumina reflectoarelor mediului virtual.

Cu toate acestea, după arestarea lui Călin Donca, relația lor s-a răcit rapid, iar Dorian Popa a ales să-și șteargă toate prezențele alături de afacerist din mediul online. Deziluzionat și dezamăgit, Donca a vorbit deschis despre momentul în care a simțit că mulți dintre prietenii săi, inclusiv Dorian Popa, s-au îndepărtat de el în clipa în care a trecut prin momente dificile. Acesta a declarat că a fost extrem de dezamăgit de atitudinea artistului și a altora care au ales să-l uite repede.

Călin Donca, atac dur la adresa lui Dorian Popa

Cu toate că a trecut prin momente dificile, Călin Donca afirmă că această experiență i-a oferit și o lecție importantă despre oamenii cu care își înconjoară viața. A recunoscut că a învățat să fie mai atent la alegerea prietenilor și că a realizat că adevărata măsură a loialității se cunoaște în momentele grele. Cu toate acestea, el speră că viitorul îi va aduce și prieteni adevărați, capabili să înțeleagă că oamenii trec prin momente dificile și au nevoie de sprijin, nu de uitare.

„Cel mai tare m-a durut faptul că familia nu a fost ajutată de prietenii cu care mi-am petrecut timpul înainte. Am crezut că acele persoane vor fi cu mine și la bine și la rău, însă la rău se pare că unii nici măcar nu au mai răspuns la telefon, iar alții au dat cu pietre în mine, precum a fost și Dorian Popa, care s-a dezis în prima zi de toată prietenia noastră. Atunci când am avut cea mai mare nevoie de el.

Așadar, prețuiesc anumiți prieteni, iar pe alții îi disprețuiesc pentru răul pe care mi l-au făcut în mod gratuit. Deși nimeni nu le-a cerut, doar ca să își spele păcatele pe care ei credeau că eu le am. De aceea am învățat să prețuiesc oamenii care ajută în momente grele, pentru că ceilalți sunt doar de fațadă”, a declarat Călin Donca, potrivit fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: