Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa, replică acidă de la un vecin: „Dar nu puteai să pui și tu…”

Dorian Popa, replică acidă de la un vecin: „Dar nu puteai să pui și tu…”

Îndrăgitul cântăreț, Dorian Popa a hotărât să investească niște bani într-un imobil, unde deține o garsonieră, însă a creat vâlvă pentru unul dintre vecini. Iată ce replică a primit!

Dorian Popa, „persecutat” de un vecin

Dorian Popa închiriază în regim hotelier o garsonieră pe care o deține într-un imobil și a hotărât să facă câteva îmbunătățiri în blocul unde deține locuința, deoarece nu s-a ocupat nimeni altcineva de reabilitare. Zis și făcut! Artistul a suportat întreaga cheltuială pentru a reface întreaga scară a blocului, dar un locatar, nemulțumit i-a dat o replică de necrezut:

„Nu știi cum e cu românul? Aveam o oarecare obligație, probabil și ei au simțit acest lucru, pe care l-au și speculat. Este scara blocului în care eu am garsoniera, pe care eu acum o închiriez în regim hotelier. Nu mi-aș fi permis să îmi aștept clienții în starea deplorabilă în care se afla bloculețul nostru din sectorul 3, care tot își dorește să fie și el renovat de câțiva ani. Se pare că e ceva aproape imposibil de reușit … Am zis că dacă nu reabilitează cine trebuie, reabilitez eu. Am reabilitat scara și am avut un comentariu de genul:

– Dar nu puteai să pui și tu un iluminator acolo, sus?”, a povestit Dorian Popa pentru „Antena Stars”. Acesta a mărturisit și că nu s-a supărat.

Cântărețul a mai punctat faptul că este extrem de satisfăcut de ceea ce a realizat și că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru tot ceea ce are și tot ceea ce a realizat:

„Eu mă simt foarte bine, eu sunt fericit, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am, îi mulțumesc lui Dumnezeu că pot să renovez o scară. În rest, ăștia sunt oamenii și așa or să fie toată viața.”, a mai declarat pentru aceeași sursă.

Dorian Popa, investiție de 500.000 euro într-un complex rezidențial

Dorian Popa a făcut eforturi maxime pentru a deveni antreprenor, investind sume exorbitante în complexul rezidențial pe care îl proiectează și construiește integral pe banii săi:

„Este foarte greu pentru că investiția este colosală. Am trecut cu brio de investiție… peste 500.000 de euro. Atât am investit până acum în Hatz Residence, ce am lucrat la căsuțe și terenuri, dar este investiție de prima mână, casele ies supercalitativ, iar noi suntem extrem de fericiți de ceea ce oferim și mai ales de ce vom oferi viitorilor clienți Hatz Residence’’, a declarat artistul, potrivit „Spynews.ro”

„Casele le construiesc din bănuţii mei pe care îi strâng şi îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă, pentru că ştiu că nu este una dintre cele mai bune opţiuni de business şi la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final. Deocamdată suntem în stadiul de închis casele la roşu, urmează să punem acoperişul şi termopanele la toate casele, ca să ne ferim de intemperiile vremii şi să ne putem apuca de lucrat la interior. O căsuţă ar trebui să iasă undeva la 140.000-150.000 de euro”, a declarat Dorian Popa pentru „Click!”

Cât va costa o casă în Hatz Residence

Artistul a povestit că valoarea cu care se vor putea achiziționa casele se va învârti în jurul sumei de 200.000 de euro:

„În jurul a 200.000 de euro, mai mult sau mai puțin, mobilate în totalitate. Ce-mi doresc pentru clienții mei este să vină în casă și să-și pună un așternut, cum își doresc ei, și să fie mutați. În sensul că vreau să le ofer până la electrocasnice, gazon în curte, aspersoare, copăcei, floricele”, a declarat Dorian Popa pentru „Click!”.

 

Sursa foto: Facebook Dorian Popa
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: