Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa și-a scos toți banii de la bancă în perioada pandemiei. Motivul pentru care a luat decizia radicală: «Eram un terchea berchea…»

Dorian Popa și-a scos toți banii de la bancă în perioada pandemiei. Motivul pentru care a luat decizia radicală: «Eram un terchea berchea…»

dorian popa

Dorian Popa, în vârstă de 34 de ani, este unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală. Dorian a reușit să dea lovitura pe plan muzical, dar și în afaceri, după ce și-a construit mai multe apartamente de lux pe care intenționează să le vândă. Trăiește regește și are în conturi sume impresionante de bani, însă drumul spre succes nu a fost unul ușor. Dorian a povestit cum a început afacerea sa și care a fost motivul pentru care, la un moment dat, a decis să-și retragă toți banii din bancă.

Motivul pentru care Dorian Popa și-a retras toți banii de la bancă

Într-un videoclip pe care l-a distribuit pe contul său de TikTok, Dorian Popa a dezvăluit care a fost motivul pentru care, în perioada pandemiei, și-a scos din conturi toți banii pe care îi avea la diferite bănci. În timpul pandemiei, Dorian Popa s-a temut că va rămâne fără o mare parte din banii săi pentru că încă nu știa cum să-i investească cu cap în diferite afaceri profitabile.

„A venit pandemia și eu eram un terechea berchea în ceea ce privește finanțele, eram un copil care începea să pună mâna pe bani. M-am trezit într-o dimineață și am zis: <<Haolo, dacă falimentează băncile, ce doamne iartă-mă fac cu banii?>>”, a povestit Dorian Popa. Așadar, solistul a stat o clipă pe gânduri și s-a gândit să ia o decizie radicală. Și-a scos toți banii din bancă și a decis să investească o parte din ei în locuințe. La acea vreme, habar nu avea că ideea lui va avea un succes formidabil.

„Atunci m-am apucat să sun la bănci. Ce crezi că mi-au zis? Păi 100.000 de euro sunt garantați de fondul nu știu care și m-am întrebat cu restul ce fac. Mi-au zis că pot să-i pun la alte bănci. I-am zis la doamna aia că eu cred că a înnebunit la cap. Am zis că mai bine nu mai țin banii la ei și îi țin în pământ la mine”, a povestit Dorian Popa.

Dorian Popa a dezvăluit cum a ajuns să aibă sute de mii de euro în cont

Dorian Popa a vorbit cu sinceritate și despre cum a ajuns să aibă atât de mult succes și o sumă impresionantă de bani în conturi. Nu i-a fost deloc ușor și a muncit din greu pentru a ajunge unde se află astăzi. Artistul a dezvăluit că nu a beneficiat de ajutorul nimănui și că tot ce a realizat s-a datorat muncii pe care a depus-o și perseverenței de care a dat dovadă.

„M-am apucat de casa mea pe care nici măcar nu știam dacă o s-o termin în urma refuzului constant de la bănci. Eram un puști, aveam 27-28 de ani, voiam să-mi iau și eu o căsuță, simțeam că pot. Aveam vreo 50.000 de euro strânși, motiv pentru care mă gândeam că mă pot descurca cu ce îmi mai dă banca și din pricina faptului că noi în cadrul ăsta, în domeniul ăsta artistic, nu avem constanță în contracte, la noi nu există perioadă nedeterminată. Nu am primit de nicăieri, m-au făcut sărac în toate felurile posibile și umblam cu un vraf de acte în mașină… În momentul ăla mi-am luat un teren și am început să construiesc”, a povestit Dorian Popa.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: