Redactia.ro
Home » Știri » Dorin Popa s-a trezit cu o factură de 8.520 de lei la energie. Reacția lui: „Haha, am știut eu de ce…”

Dorin Popa s-a trezit cu o factură de 8.520 de lei la energie. Reacția lui: „Haha, am știut eu de ce…”

GALERIE FOTO (2) Dorin Popa s-a trezit cu o factură de 8.520 de lei la energie. Reacția lui: „Haha, am știut eu de ce...”

Dorian Popa trebuie să plătească o factură la energie de 8.520 de lei, o sumă mare, așa cum au mai primit și alți români în ultima vreme. Iată și cum a reacționat cântărețul când a văzut suma și ce a scris pe Instagram.

Dorin Popa s-a trezit cu o factură de 8.520 de lei la energie. Reacția lui: „Haha, am știut eu de ce…”

Mulți români sunt revoltați din cauza facturilor foarte mari la energia electrică și chiar și vedetele, despre care se crede că stau bine din punct de vedere financiar, se plâng. Dorian Popa are de plătit 8.500 de lei, așa cum a spus el într-un InstaStory, ca să vadă toți fanii lui din online despre ce este vorba. Chiar dacă nu e nimic de râs, cântărețul a încercat să privească situația într-un mod optimist, cu puțin umor, în stilul lui caracteristic.

Dorian Popa a publicat într-un InstaStory factura cu suma exactă: 8.520,79 RON, iar el a scris următorul comentariu: „Haha, am știut eu de ce nu merg în concediu”.

Foto: captură Instagram / eusuntdorian

Suma poate fi uriașă pentru mulți dintre români de rând, dar pentru Dorian Popa poate fi o nimica toată dacă te raportezi la sumele pe care le încasează lunar. Are contracte de imagine, concerte, o afacere în imobiliare și vloguri care îi produc undeva la 20.000 de euro pe lună, a relatat Click!.

Situația lui financiară îi permite să refuze colaborări cu care simte că nu rezonează. Spre exemplu, a refuzat una care i-ar fi adus în conturi 100.000 de euro. „Mai exact, o simplă colaborare i-ar fi adus lui Dorian 100.000 de euro. Ofertă pe care a refuat-o, spune el. „Da, am refuzat pentru că sunt de părere că un influencer trebuie să știe când să zică nu. Mi-aș fi dezamăgit oamenii la care țin atât de mult. Mi se oferea 100.000 de euro, o sumă mare pentru mulți oameni”, a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: