Redactia.ro
Home » Monden » Doru Gușman răspunde acuzațiilor surorii lui Petrică Mîțu Stoian. Femeia l-a acuzat pe impresar că-i controla viața artistului

Doru Gușman răspunde acuzațiilor surorii lui Petrică Mîțu Stoian. Femeia l-a acuzat pe impresar că-i controla viața artistului

La aproape o lună de la moartea regretatului artist Petrică Mîțu Stoian, sora acestuia, Maria Tărchilă i-a adus câteva acuzații grave impresarului acestuia, Doru Gușman. Femeia a relatat câteva episoade din viața fratelui său, dezvăluit pe această cale și faptul că averea acestuia a fost controlată de colaboratorul său profesional. La scurt timp, au venit și lămuririle în acest sens.

Maria Tărchilă a mărturisit în urmă cu câteva zile că averea fratelui său urmează să fie decisă la notar, din pricina complicațiilor formalităților contractelor de proprietate pe care acesta le avea. Petrică Mîțu Stoian a avut o relație apropiată cu impresarul său, Doru Gușan, căruia se presupune că i-ar reveni o parte din agonisirile cântărețului.

Doru Gușman răspunde acuzațiilor surorii lui Petrică Mîțu Stoian

După ce acuzațiile femeii au devenit publice în presă, Doru Gușan a simțit nevoia să clarifice această situație. Bărbatul a declarat că nu a moștenit nimic de pe urma îndrăgitului interpret de muzică populară, ba mai mult, testamentul lui Petrică Stoian nu a fost niciodată realizat, deoarece nimeni nu s-ar fi gândit că va înceta atât de repede din viață.

„Este minciună 100%! Este minciună 100%! Deci dacă ea a spus așa ceva, minte! Cum să fie adevărat așa ceva? Eu nu am nimic de moștenit de la el, eu ce am, am casa mea. El nu mi-a făcut niciun fel de act. Omul nu știa că moare. Nu este adevărat! Casa este pe numele lui.’, a spus Doru Gușman la o emisiune TV.

Cât despre firma pe care o aveau împreună, impresarul a atins și acest subiect. Toate bunurile au fost împărțite în mod egal între Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușan, iar actele dovedesc legal acest lucru. Astfel, surorile artistului au fost invitate să parcurgă pașii necesari pentru a intra în posesia averii cântărețului.

„Bunurile care sunt pe firmă sunt acolo, se pot verifica, nu este problemă. Nu am pus stăpânire pe nimic. Să facă taxa de succesiune și să intre (n.r.: în posesia bunurilor). Suntem 50%, în firma administrator, în una este Petrică Mîțu Stoian cu mine și în cealaltă este el cu soția mea, care nu mai este.’, a mai spus acesta.

Femeia l-a acuzat pe impresar că-i controla viața artistului

O altă acuzație a Mariei Tărchilă a fost legată de interacțiunea pe care Petrică Mîțu Stoian o avea cu oamenii din jurul său. Membrii familiei lui și prietenii nu erau niciodată invitați la el acasă, așadar erau nevoiți să se vadă oriunde altundeva. De vină ar fi fost tot Doru Gușman, care i-ar fi controlat viața artistului mai mult decât era cazul.

„Cum adică nu i-am lăsat eu? Dacă ei au vrut să se vadă în benzinărie, s-au văzut în benzinărie. Petre nu m-a întrebat niciodată. Nu s-a stârnit, nu a apărut vreun război intern’, a mai spus managerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: