Redactia.ro
Home » Sport » Două cluburi se luptă pentru Harlem Gnohere! Ce oferte are francezul

Două cluburi se luptă pentru Harlem Gnohere! Ce oferte are francezul

Două cluburi se luptă pentru Harlem Gnohere!

Două cluburi se luptă pentru Harlem Gnohere! Francezul a decis să se despartă de FCSB, iar în acest moment se pare că există o ofertă de 700.000 de euro, pentru atacant.

Harlem Gnohere mai are doar 6 luni de contract cu FCSB şi nu a dorit să-şi prelungească înţelegerea. Iniţial Gigi Becali a vrut să se despartă de Gnohere, apoi s-a răzgândit. Francezul a rămas însă ferm pe poziţie şi a căutat alte oferte. În acest moment, potrivit Telekom Sport se pare că există două cluburi care doresc să-i obţină semnătura. O echipă din Turcia, care ar da 500.000 de euro şi o formaţie din Arabia Saudită care ar oferi 700.000 de euro. Cota de piaţă a lui Harlem Gnohere este de 2 milioane de dolari, potrivit Transfermarkt.de.

Harlem Gnohere are 132 de meciuri în Liga I

Harlem Gnohere a ajuns în Liga I, în 2015, la Dinamo. După două sezoane FCSB a plătit pentru francez 250.000 de euro. În acest moment echipa lui Gigi Becali este în stagiul de pregătire în Spania, dar Harlem Gnohere nu a plecat. Deci, probabil în cel mai scurt timp va semna cu o altă echipă. Sezonul trecut atacantul a avut ceva probleme cu greutatea, iar din acest motiv a prins prima echipă la câteva meciuri.

Cine pleacă de la FCSB

Până în acest moment, Gigi Becali a renunţat la cinci jucători. Atacanţii Ioan Hora, Lukassz Gikiewicz şi Juvhel Tsoumou, mijlocaşul ofensiv Thierry Moutinho şi fundaşul central Bozhidar Chorbadzhiyski.

Citeşte şi: Serena Williams, primul titlu după trei ani! A câştigat la Auckland!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: