Redactia.ro
Home » Știri » Două fete din Maramureș au fost lovite în plin de o mașină, când erau la colindat. Sunt în stare gravă în spital

Două fete din Maramureș au fost lovite în plin de o mașină, când erau la colindat. Sunt în stare gravă în spital

Două fete din Maramureș au fost lovite în plin de o mașină, când erau la colindat. Sunt în stare gravă în spital

Două fete de  12 ani din Maramureș au fost lovite în plin de o mașină când mergeau la colindat. Sunt în stare gravă în spital. Iată, concrent, ce anume s-a întâmplat cu ele.

Două fete din Maramureș au fost lovite în plin de o mașină, când erau la colindat. Sunt în stare gravă în spital

Fetele n-au mai sărbătorit Crăciunul alături de familiile lor. Chiar în ajunul Crăciunului, cele două adolescente, amândouă în vârstă de 12 ani, nu s-au asigurat când au traversat strada, potrivit publicației locale VasileDale. Ele au ieșit dintr-o casă unde au colindat și au traversat șoseaua, dar nu s-au mai uitat în stânga și în dreapta, așa cum ar fi trebuit.

Minorele, rănite grav, au fost duse la Spitalul Județean Baia Mare.

Șoferița care le-a lovit are 28 de ani și provine din Sighetu Marmației. Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest însă rezultatul a fost negativ, potrivit Antena 3 CNN. Așa cum cere procedura, ea este cercetată penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accidentul a avut loc sâmbătă seară în localitatea Oncești din Maramureș.

(…) polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe D.J. 186, în localitatea Oncești, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către o femeie de 28 de ani din Sighetu Marmației, a surprins și accidentat frontal două minore de 12 ani, care traversau partea carosabilă în calitate de pietoni.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a minorelor care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Totodată, aceasta a fost condusă la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Poliția.

Foto: Antena 3 CNN
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: