Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Două fetițe au fost inversate la naștere și au copilărit în familiile greșite: una a fost iubită, cealaltă, abandonată. Ce s-a întâmplat acum, la 34 de ani după confuzie

Două fetițe au fost inversate la naștere și au copilărit în familiile greșite: una a fost iubită, cealaltă, abandonată. Ce s-a întâmplat acum, la 34 de ani după confuzie

GALERIE FOTO (5) Două fetițe au fost inversate la naștere și au copilărit în familiile greșite: una a fost iubită, cealaltă, abandonată. Ce s-a întâmplat acum, la 34 de ani după confuzie

Două fetițe au fost inversate între ele la naștere, când erau niște bebeluși, așa că au copilărit și crescut în familiile greșite. Una a fost iubită, însă din păcate, cealaltă a fost abandonată și chiar maltrată de membrii familiei. Iată cum au aflat adevărul cele două și ce s-a întâmplat acum, la 34 de ani după confuzia și eroarea făcută de personalul medical.

Două fetițe au fost inversate între ele la naștere și au copilărit în familiile greșite: una a fost iubită, alta, abandonată. Ce s-a întâmplat acum, la 34 de ani după confuzie

Lorena Cobuzzi și Antonella Zenga. Două tinere pe care le leagă o poveste impresionantă. Ele s-au născut în urmă cu 34 de ani, însă cadrele medicale le-au încurcat între ele în maternitate și au ajuns în familii greșite. Fiecare mamă a primit, practic, copilul celeilalte.

Și, pentru că nimic nu e întâmplător în viață, cele două fetițe au crescut la o distanță de doar trei kilometri una de cealaltă, într-un mic oraș din Puglia, Italia. Ce este diferit este felul în care acestea au fost crescute. Lorena s-a bucurat de o copilărie fericită, stabilă, cu părinți care au fost calzi cu ea și au iubit-o, în timp ce Antonella a avut o educație precară, fiind maltrată de tată, abandonată și adoptată, ulterior, dintr-un orfelinat.

Ulterior, adevărul a ieșit la iveală. Părinții Lorenei au fost cei care i-au spus că nu e fiica lor adevărată.

„M-am simțit rău fizic”, a spus Lorena, despre momentul când a aflat adevărul. S-a întâmplat pe când aceasta avea 24 de ani.

„Mi-au spus săstau jos pentru că au ceva important să-mi spună. Mi-au zis că au fost două mame care au născut în maternitate în acea zi. Au spus că bebelușii fuseseră schimbați. Sentimentul a fost teribil, nu mai știam cine sunt. Nu mai știam cui să-i spun mamă și tată”.

Lorena Cobuzzi. Foto: Dante Valente

Ceea ce Lorena nu a reușit să afle niciodată este cum au descoperit soții Cobuzzis că ea nu era fiica lor adevărată. Aceștia i-au spus doar că au văzut o fotografie a celeilalte tinere, Antonella, și au fost impresionați de cât de mult aceasta semăna cu Caterina, adică cu „mama” ei. În aceeași fotografie, cuplul a observat că Antonella era alături de o altă fată, Elisa, despre care Antonella credea că este sora ei, dar care semăna cu Lorena. Se spune că fotografia ar fi fost de pe Facebook, deși soții Cobuzzi i-au spus Lorenei că au contactat-o pe mama ei biologică, Loreta, și i-au cerut o fotografie de familie.

„Antonella, care are părul creț în mod natural, arăta exact ca mama mea, Caterina. În timp ce Elisa arăta exact ca mine. A fost ca și cum m-aș fi văzut într-o fotografie”, a spus Lorena pentru Daily Mail.

Lorena și sora ei biologică, Elisa. Foto: Lorena Cobuzzi

Se crede că soții Cobuzzis ar fi avut suspiciuni că Lorena nu era fiica lor și așa au decis să investigheze. Însă cuplul nu i-a spus niciodată, concret, cum au ajuns să se întrebe că nu ar putea fi fiica lor. După ce au văzut fotografia și au stabilit că fetele au avut aceeași zi de naștere la același spital, au făcut un test ADN care a dovedit că Antonella era fiica lor biologică.

Momentul când Lorena și-a cunoscut tatăl biologic. Foto: Dante Valente
Fotografie recentă cu Antonella Zenga, care s-a apropiat din ce în ce mai mult de familia ei biologică, „foștii” părinți ai Lorenei. Foto: Facebook

Ca urmare a confuziei din maternitate, ambele tinere și familiile lor au dat în judecată autoritățile pentru o sumă totală de 22 de milioane de euro.

Avocatul Lorenei, Stefano di Feo, a declarat: „Este primul caz de acest gen. Bineînțeles că au mai fost schimbați bebeluși în mod accidental în spitale. Dar aceasta este prima dată când cineva a aflat după 24 de ani”.

Ce s-a întâmplat acum, după 34 de ani? În sentința dată de tribunal, pe data de 19 septembrie 2022, se arată că autoritățile le vor despăgubi pe cele două femei cu suma de un milion de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: