Redactia.ro
Home » Știri » Două polițiste au fost surprinse în pauza de țigară și cafea. Imaginea momentului a fost comentată de Poliția Capitalei

Două polițiste au fost surprinse în pauza de țigară și cafea. Imaginea momentului a fost comentată de Poliția Capitalei

GALERIE FOTO (2)

În cursul zilei de ieri a apărăut o fotografie ce surprinde două polițiste în pauză. Acestea își savurau țagara și cafeaua fără să observe că cineva le-a pozat. Acum, imaginea s-a viralizat masiv, pe rețelele sociale, iar internauții le-au persecutat pe cele două. Iată și reacția Poliției Capitalei!

Două polițiste au fost surprinse în pauza de țigară și cafea

Două polițiste din cadrul secției 3, din Capitală au fost surprinse în timp ce se relaxau la o pauză de țigară și cafea. Internauții le-au venit de hac în secțiunea de comentarii:

Filmau un clip cu Dani Mocanu 🤣🤣 aici erau in pauză

Și eu ma chinui de 3 ani sa intru și astea mi-au luat locul

„În dreapta e boss-ul, scrie pe halbă;

Unghiile și botul de rață, sunt criterii obligatorii pentru angajare;

Aveți idee cumva de unde și a luat doamna din dreapta șlapii?;

Sandale, ca sa alergi mai bine!;

Unde vezi polițiste cu asa unghii, și în sandale?;

Buze, manichiură și pedichiură asta se promovează mai nou într-o uniformă care ar trebui să reprezinte dreptatea!;

Ușor sa nu le dati unghiile peste cap

Na astea da!!!!Imi place!!!Astea te apara garantat daca suni sa vina. Au unghiile ascutite,calitate „Inox” scot ochii hoților. Mandriile Romaniei. Romania Te Iubesc”;

Sunt sub acoperire;

Siguranta și încredere cu Botox și Silicon;

Nu ne revenim niciodata, ne meritam soarta din plin!”, au fost unele dintre comentariile internauților. 

Imaginea momentului a fost comentată de Poliția Capitalei

Potrivit reprezentanților Poliției Capitalei, cele două angajate își exercită munca în cadrul Secției 3 Poliție. Una dintre ele este angajată la serviciul care asigură paza instituției, iar cealaltă la biroul de informații.

„În urma apariției în spațiul public a unei fotografii, în care sunt prezentate două polițiste, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale.

Verificările vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului”, a transmis Poliția Capitalei vineri, 19 august.

Deși nu lucrează în sistem operativ, autoritățile sunt de acord cu faptul că tinerele trebuiau să aibă o ținută decentă. Una dintre ele nu avea gradele pe uniformă și ambele poartă accesorii ce ar putea fi considerate inadecvate având în vedere că atrag atenția. Fapta poate să ducă la diverse sancțiuni, iar șeful lor direct ar putea fi sancționat dacă se demonstrează că nu a luat măsuri față de atitudinea angajatelor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: