Redactia.ro
Home » Monden » Două surori gemene, Brittany și Briana Deane, s-au căsătorit cu frați gemeni identici și au născut în același timp. Micuții sunt ca două picături de apă FOTO/VIDEO

Două surori gemene, Brittany și Briana Deane, s-au căsătorit cu frați gemeni identici și au născut în același timp. Micuții sunt ca două picături de apă FOTO/VIDEO

GALERIE FOTO (8) Două surori gemene, Brittany și Briana Deane, care s-au căsătorit cu frați gemeni identici, au născut în același timp. Micuții sunt ca două picături de apă FOTO/VIDEO

Două surori gemene, Brittany și Briana Deane, s-au căsătorit cu frați gemeni identici și au născut în același timp. Micuții sunt ca două picături de apă! Iată detaliile!

Două surori gemene, Brittany și Briana Deane, s-au căsătorit cu frați gemeni identici și au născut în același timp

Potrivit Daily Mail, cele două femei sunt din Virginia și locuiesc acum în aceeași casă cu soții lor, respectivi Josh și Jeremy Salyers.

Îmbrăcate în rochii care amintesc de filmele Disney, surorile și frații au peste 247.000 de urmăritori în mediul online și reușesc să-și surprindă fanii zi de zi cu poze și videoclipuri inedite cu familia lor!

Brittany și Briana i-au întâlnit pe Josh și Jeremy la un festival dedicat gemenilor în 2017 și, după o poveste de dragoste, bărbații le-au cerut amândoi în căsătorie șase luni mai târziu.

Jax în stânga și Jett Salyers sunt asemănători genetic, Sursa foto: washingtonpost.com

Cum gestionează cei patru conflictele sub acoperișul casei lor

Brittany și Briana Deane Salyers și soții lor, gemenii identici Josh și Jeremy Salyers, au învățat că dublarea iubirii sub același acoperiș vine cu provocări unice.

Briana, în vârstă de 37 de ani, spune pentru PEOPLE că cei patru au ajuns să trăiască „acest vis” în casa lor comună din Virginia. Familia se descurcă în caz de impas datorită unei strategii de gestionare a problemelor care apar în căsătoria lor cuaternară, un termen folosit pentru a descrie situația în care gemenii identici se căsătoresc cu gemeni identici.

„Dacă Josh și Jeremy se ceartă, Briana și cu mine încercăm să nu intrăm în discuție”, spune Brittany.

„Dacă Briana și cu mine suntem într-o neînțelegere, Josh și Jeremy încearcă să nu se bage în ea. Acesta este probabil un sfat bun pentru oricine este căsătorit.”

Sursa foto: Instagram

Sursa foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: