Redactia.ro
Home » Știri » Două surori, răpite și abuzate de un agresor condamnat. Individul a convins-o pe mama fetelor că merg la un grătar

Două surori, răpite și abuzate de un agresor condamnat. Individul a convins-o pe mama fetelor că merg la un grătar

GALERIE FOTO (4)

Două surori, din Brașov, au fost abuzate de un apropiat al familiei. Micuțele in vârstă de doar 10 și 12 ani au plecat la un ,,grătar”, de unde nu au mai venit o noapte întreagă. Individul era prieten cu iubitului mamei fetițelor și părea că le va aduce în siguranță acasă, dar s-a dovedit a fi un monstru pentru minore. Bărbatul care a recurs la gestul terifiant era un agresor sexual condamnat în trecut. Iată toate detaliile!

Două surori, răpite și abuzate de un agresor condamnat

Constantin Zapan, în vârstă de 42 de ani a venit la uşa mamei surorilor şi a convins-o că la grătarul pe care îl pregăteşte participă şi alţi copii, însă acesta le-ar fi violat, potrivit anchetei polițiștilor.

„La data de 12 noiembrie 2022, în jurul orei 10.25, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat  prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția a două minore, respectiv REPEDE GABRIELA-MIHAELA, în vârstă de 12 ani și GECSO ELENA-ANDREEA, în vârstă de 10 ani.

Din cercetări a reieșit faptul că, în data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, la domiciliul minorelor, situat comuna Vama Buzăului, județul Brașov, s-ar fi prezentat un bărbat, pe nume Costi, cunoștință a concubinului mamei celor două minore, care i-ar fi cerut acordul mamei de a le lua pe cele două fete pentru a merge să facă un grătar la locuința sa, urmând să revină la domiciliu în jurul orei 21.00.

Întrucât cele două minore nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspunde la telefon, mama celor două minore a alertat polițiștii.

S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând verificări, în vederea depistării minorelor”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Sursa foto: Antena3 CNN

Minorele au fost găsite în mașina agresorului la 100 de km de casă

Autoritățile le-au găsit pe micuțe în mașină, alături de agresorul lor, după ce o noapte întreagă au fost in prezența acestui individ care le-a privat de copilăria și gingășia lor. Acesta le ținea pe minore în mașină, în Valea Călugărească, lângă Ploieşti, la aproape 100 de km de casa fetelor.

Fetițele se aflau pe bancheta din spate, plânse şi speriate. Bărbatul a fost încătuşat şi dus la audieri, iar un psiholog a fost chemat pentru a afla de la micuțe ce s-a întâmplat în ultimele 24 de ore.

„Cele două minore nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspundea la telefon, mama a alertat cadrele de poliţie. S-a declanşat mecanismul Alertă Răpire Copil, constituindu-se celula de criză. Au fost declanşate ample căutări”, potrivit Comisarului de poliție Alina-Maria IVAN IPJ Brașov, relatează observatornews.ro.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: