Redactia.ro
Home » Știri » Două zodii care te storc de energie. Trebuie să le ții la distanță

Două zodii care te storc de energie. Trebuie să le ții la distanță

Două zodii care te storc de energie. Trebuie să le ții la distanță

Iată două zodii despre care unii specialiști susțin că te storc de energie. Trebuie să le ții la distanță, dar nu să le excluzi complet din viața ta, evident.

Două zodii care te storc de energie. Trebuie să le ții la distanță

Fiecare semn zodiacal are punctele lui pozitive și punctele negative. Există, însă, niște zodii care pot fi considerate adevărați vampiri energetici. Interacțiunile cu ele pot fi solicitante pentru unii dintre noi, iar prezența lor, pe un timp îndelungat, creează o stare de disconfort.

Se spune că un om care a fost victima unui vampir energetic are mai multe simptome, printre care:

  • oboseala acută
  • vlăguire
  • nervozitate, fără motiv aparent
  • dureri de cap („deochi”)
  • amețeli
  • grețuri
  • lipsa poftei de viață

Sunt câteva zodii care nu ne fac bine dacă stăm în preajma lor, printre care Gemeni, Pești și Berbeci, însă două dintre ele ne storc efectiv de energie: Taurii și Vărsătorii.

Taurii, „vampirii neputinței”

Pentru că vampirii energetici pot fi de mai multe feluri, nativii Taur fac parte din categoria „vampirii neputinței”, potrivit Click.ro. Îi poți recunoaște pentru că sunt cei care se plâng constant, spun că nu reușesc să realizeze nimic, dar nici nu schimbă nimic în viața lor, iar orice discuție va fi doar despre ei și atât, ceilalți oameni din jur nu există sau orice altceva nu pare să conteze.

Tot în această categorie se încadrează și vampirii neputinței care îi atacă pe ceilalți, pentru că le vor spune oamenilor din jurul lor că nu vor reuși niciodată și caută metode pentru a-i descuraja la orice pas, conform sursei menționate mai sus.

Vărsătorii, „vampirii energetici ai greșelii”

Vărsătorii fac parte din categoria „vampirilor energetici ai greșelii”. Pe scurt, unii oameni din această zodie vânează greșelile tuturor și îi fac pe ceilalți să se simtă prost pentru că au greșit. Mai mult, cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a-i face pe ceilalți să se îndoiască de ei, să creadă că dacă au greșit o singură dată, întreaga lor viață este sortită eșecului, a scris Click. Pe de altă parte, nativul Vărsător nu-și va asuma niciodată riscuri, ca să nu eșueze, dar va fi acolo când alții vor eșua ca să le atragă atenția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: