Redactia.ro
Home » Horoscop » Două zodii sunt protejate de Sfântul Luca până la finalul lunii octombrie. Sunt lipsite de griji și nimic nu le poate sta în cale

Două zodii sunt protejate de Sfântul Luca până la finalul lunii octombrie. Sunt lipsite de griji și nimic nu le poate sta în cale

zodii protejate divinitate

Sfântul Apostol și Evanghelist Luca este prăznuit de către credincioșii ortodocși la data de 18 octombrie 2023. În această zi de mare sărbătoare, două zodii vor fi protejate de către divinitate și vor simți că au norocul de partea lor. Nimic din ce-și propun nu se va dovedi a fi un proiect prea ambițios, iar cele mai mari dorințe li se vor transforma în realitate cât ar clipi.

Două zodii care vor fi protejate de Sfântul Luca la finalul lunii octombrie

În fiecare an, pe data de 18 octombrie, credincioșii ortodocși îl celebrează Sfântul Apostol Luca, unul dintre cei patru evangheliști sfinți. Acest sfânt este unic întrucât el a oferit detalii extinse cu privire la vestirea Fecioarei Maria, la nașterea Domnului și la copilăria lui Iisus.

Sfântul Apostol și Evanghelist Luca este sărbătorit de patru ori pe parcursul anului: pe 18 octombrie, în ziua trecerii sale în lumea veșniciei, pe 4 ianuarie, alături de cei 70 de apostoli, pe 22 aprilie, în comemorarea sa alături de Sfinții Apostoli Nataniel și Climent, și pe 20 iunie, când se marchează transferul sfintelor lui moaște în Biserica Sfinților Apostoli.

Iată care sunt cele două zodii care vor fi protejate de divinitate și vor avea noroc în ziua de 18 octombrie, atunci când este prăznuit Sfântul Apostol și Evanghelist Luca.

Fecioară

Sfântul Luca aduce pentru cei născuți în zodia Fecioară o perioadă de liniște și împlinire în ultimele zile ale lunii octombrie 2023. În plan personal, veți simți o conexiune mai profundă cu cei dragi, iar relațiile voastre se vor întări.

Aveți ocazia de a rezolva conflicte nerezolvate și de a aduce armonie în familie și prietenii. În carieră, veți beneficia de susținere și veți găsi soluții creative pentru provocările profesionale. Este momentul ideal pentru a vă concentra pe obiectivele voastre și pentru a vă pune în valoare abilitățile.

Balanța

Sfântul Luca vă aduce o perioadă de echilibru și împlinire în toate aspectele vieții. Veți simți că sunteți în armonie deplină cu propria persoană și că relațiile cu cei din jur sunt pline de iubire și înțelegere. Această perioadă favorabilă vă va ajuta să luați decizii importante în viața voastră, mai ales în ceea ce privește relațiile sentimentale și cariera. Este momentul potrivit pentru a lua inițiative și pentru a vă urma visele cu încredere.

Sfântul Apostol Luca aduce binecuvântări și noroc pentru Fecioară și Balanță în finalul lunii octombrie 2023. Aceste două semne zodiacale vor experimenta liniște și împlinire în viața lor personală și profesională. Este o ocazie minunată de a profita de influențele pozitive ale acestui moment și de a face schimbări pozitive în viața lor!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: