Redactia.ro
Home » Monden » Dovada ca Iulia Vântur e iubită de familia lui Salman Khan! Cu cine s-a fotografiat blondina

Dovada ca Iulia Vântur e iubită de familia lui Salman Khan! Cu cine s-a fotografiat blondina

GALERIE FOTO (3) Iulia Vantur

Au trecut ani buni de când India a devenit a doua casă pentru Iulia Vântur. Ea a găsit iubirea în brațele lui Salman Khan și a renunțat la țara natală pentru a-i fi aproape omului iubit. Încetul cu încetul, blondina a fost acceptată de publicul indian, dar și de… familia actorului. Iată de cine este Iulia Vântur foarte atașată din rândul apropiaților lui Salman Khan.

Dovada că Iulia Vântur e iubită de familia lui Salman Khan

Să te stabilești într-o altă țară nu e deloc ușor, însă Iulia Vântur a reușit asta cu brio. Și-a făcut o carieră în India și a găsit iubirea în persoana actorului Salman Khan. Deși nu și-au recunoscut nici până acum relația în mod oficial, lucrurile sunt mai mult decât clare între cei doi. Locuiesc împreună, muncesc împreună, iar Iulia face parte din familia actorului. O dovedesc nenumăratele fotografii în care românca apare alături de cei dragi ai lui Salman Khan.

Iulia Vântur și Bika, prietena lui Salman Khan

Cea mai recentă fotografie postată de româncă ne-o arată alături de o persoană importantă pentru Salman Khan. Este vorba despre Bina Kak, cu care actorul are o relație aparte și despre care spune că e parte din familia lui. Românca noastră i-a urat „La mulți ani!” postând astfel o fotografie cu ele și demonstrând încă o dată că cei dragi lui Salman Khan sunt importanți și pentru ea.

Salman Khan și Bika

Iulia Vântur rămâne în India

Vedeta a declarat că nu are planuri în perioada următoare de a se întoarce în România. Deși o face regulat, pentru a-și vedea părinții, vedeta are de gând să-și continue existența în cea care i-a devenit a doua țară.

Cea mai recentă dată când a fost în România, Iulia a mărturisit că îi e dor să petreacă sărbătorile alături de cei dragi, în țară: „De câteva luni ne făceam planuri să ne vedem, însă de fiecare dată mai apărea o restricție. Acum însă a fost momentul perfect. Am ajuns acasă în seara de Înviere, cum nu se putea mai bine.

Îmi era dor să petrec Paștele acasă, cu familia. Pentru mine este foarte specială noaptea în care mergem la biserică și luăm lumină. Mă bucur mult că am reușit să fiu aici de Paște”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: