Redactia.ro
Home » Știri » Dovada că Meghan Markle a mințit! Ce a spus despre Kate Middleton în trecut

Dovada că Meghan Markle a mințit! Ce a spus despre Kate Middleton în trecut

GALERIE FOTO (2) Dovada că Meghan Markle a mințit! Ce a spus despre Kate Middleton în trecut

Iată o posibilă dovadă că Meghan Markle a mințit în legătură cu un subiect despre familia regală britanică. Ce a spus Kate Middleton în trecut este scris negru pe alb.

Dovada că Meghan Markle a mințit! Ce a spus despre Kate Middleton în trecut

O postare mai veche de-a Ducesei de Sussex, pe blogul ei personal, The Tig, a ieșit la iveală. Într-o postare scrisă de aceasta cu doi ani înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry, ea vorbeadespre „discuția nesfârșită” pe marginea nunții lui Kate Middleton. Acest lucru înseamnă că Meghan Markle părea să fie destul de familiarizată cu ce se întâmplă în familia regală britanică, în contextul în care a declarat la un moment dat că nu știa nimic despre ea înainte să se mărite, că nu auzise de niciun membru al casei regale și că nu știa, evident, nici ce presupune protocolul regal britanic.

În timpul unui interviu după logodna ei cu Prințul Harry, în 2017, spunea că „nu știa mare lucru” despre logodnicul ei cu sânge albastru sau despre familia lui, înainte să-l cunoască.

În anul 2014, actrița care juca atunci în serialul Suits, și-a început postarea de pe blog cu afirmația că „fetele visează să fie prințese” și că ea însăși își dorea să fie ca „She-Ra, Princess of Power” din universul He-Man.

„Femeile adulte par să păstreze acea fantezie din copilărie. Priviți doar fastul și circumstanțele din jurul nunții regale și conversația nesfârșită despre Prințesa Kate”, scria Meghan Markle în 2014.

Această postare a actriței dezvăluie faptul că nu numai că știa destule despre familia regală britanică, ci avea și o părere foarte clară despre insistența cu care se scria în presă despre „Prințesa Kate”, lăsând să se înțeleagă că pe ea nu o impresionează astfel de lucruri.

Foto: Profimedia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: